تحریریه زندگی آنلاین گروه کودک :
مواد لازم:
روغن زیتون...............1 قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده...............100 گرم
کرفس خرد کرده................100 گرم
گوشت چرخکرده................150 گرم
سیر له کرده..............1 حبه
کدو حلوایی خرد کرده................225 گرم
گوجهفرنگی پخته و خرد کرده...............200 گرم
آب گوشت...............200 میلیلیتر
کلم.............30 گرم
پنیر چدار رنده کرده................25 گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خورش حبشی؛ یک غذای خوشمزه جنوبی
طرز تهیه :
روغن را در ظرف مناسبی گرم کنید. پیاز و کرفس را بیفزایید و چند دقیقه تفت دهید. آنگاه گوشت را افزوده کمی بپزید و سپس سیر و کدو را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید. حالا گوجهفرنگی و آب گوشت را بیفزایید و به جوش بیاورید. اکنون حرارت را کم کنید، در ظرف را بگذارید و 20 دقیقه صبر کنید تا به آرامی بجوشد. آنگاه کلم را اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه دیگر بجوشد. سپس آن را به غلظت دلخواه پوره کنید. حالا پنیر را بیفزایید تا آب شود.
بیشتربخوانید:
جوجه کباب هاوایی + طرز تهیه
طرز تهیه خوراک گوجهفرنگی با ذرت