Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 13:28

8
شهریور
خورش عدس و اسفناج

خورش عدس و اسفناج

روغن را در ظرف مناسبی گرم کنید، هویج را بیفزایید و حدود 3 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. آن‌گاه عدس و آب مرغ یا سبزیجات را اضافه کنید، حرارت را افزایش دهید و آن را به جوش بیاورید. سپس حرارت را کم کنید، در ظرف را به صورت نیمه بگذارید

 تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :

 

مواد لازم :

روغن زیتون.....................2 قاشق چایخوری

هویج خرد کرده.................1 عدد کوچک

عدس آبکشی کرده.................یک دوم پیمانه

آب مرغ یا سبزیجات..............2 پیمانه

اسفناج خرد کرده................1 پیمانه

 بیشتربخوانید:

 

 

 

طرز تهیه :

روغن را در ظرف مناسبی گرم کنید، هویج را بیفزایید و حدود 3 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. آن‌گاه عدس و آب مرغ یا سبزیجات را اضافه کنید، حرارت را افزایش دهید و آن را به جوش بیاورید. سپس حرارت را کم کنید، در ظرف را به صورت نیمه بگذارید و حدود 30 دقیقه صبر کنید به آرامی بجوشد. مرتب هم بزنید تا عدس نرم شود. اکنون اسفناج را بیفزایید و به پخت ادامه دهید. اگر خورش خیلی غلیظ شود، مقداری آب یا آب مرغ یا سبزیجات اضافه کنید.

یادآوری: بسته به سن و توانایی جویدن کودک، می‌توانید غذا را در مخلوط‌کن بریزید تا یکدست شود.

 بیشتربخوانید:

30 راز خوشمزه شدن خورش قیمه مجلسی

 

برچسب ها: عدس، روغن زیتون، اسفناج، آموزش آشپزی، خورشت، طرز تهیه تعداد بازديد: 139 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز