Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 08:54

20
آبان
پوره کدو حلوایی

پوره کدو حلوایی

فر را با حرارت 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. پوست کدو حلوایی را بگیرید، آن را خرد کنید و روی سینی فر چربکرده بگذارید و حدود 20 دقیقه در فر قرار دهید تا نرم شوند. آنگاه در مخلوط کن بریزید و به مقدار نیاز، یک چهارم تا یک دوم پیمانه آب به آن بیفزایید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :

 

مواد لازم

کدو حلوایی...............1 عدد متوسط (قسمت بالای آن)

روغن زیتون............1 قاشق سوپخوری

 بیشتربخوانید:

کیک سیب ‌زمینی تابه‌ای

 

 

روش تهیه

فر را با حرارت 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. پوست کدو حلوایی را بگیرید، آن را خرد کنید و روی سینی فر چربکرده بگذارید و حدود 20 دقیقه در فر قرار دهید تا نرم شوند. آنگاه در مخلوط کن بریزید و به مقدار نیاز، یک چهارم تا یک دوم پیمانه آب به آن بیفزایید تا پوره یکدستی حاصل شود.

 بیشتربخوانید:

فرق بین ژیگو و رست بیف

 

 

برچسب ها: غذای کودک، پوره، پوره کدو حلوایی تعداد بازديد: 221 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز