تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :
مواد لازم
روغن..............5 قاشق سوپخوری
پیاز ریز خرد کرده................... 270گرم
سیبزمینی حلقهای کرده...............نیم کیلوگرم
پنیر چدار رنده کرده................50 گرم
فلفل سیاه..............به مقدار کم
بیشتربخوانید:
املت مرغ
روش تهیه
فر را با حرارت 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. مقداری از روغن را در تابه بریزید و آن را روی حرات ملایم قرار دهید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود، ولی قهوهای نشود. در تابه نچسب دیگری بقیه روغن را بریزید و یک لایه سیبزمینی در آن بچینید. آنگاه یک لایه پیاز و سپس یک لایه پنیر روی آن بریزید. حالا روی آن فلفل و ادویه مورد نظر را بریزید. به همین ترتیب ادامه دهید تا لایه آخر سیبزمینی باشد. اکنون تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و چند دقیقه بپزید تا لایه زیرین سیبزمینی طلایی شود. اکنون روی سطح سیبزمینیها کمی روغن بریزید. تابه را 30 دقیقه در فر گرم کرده قرار دهید تا بپزد. آنگاه از فر خارج کنید. حرارت فر را به 218 درجه سانتیگراد افزایش دهید. وقتی دمای فر افزایش یافت، تابه را 15 دقیقه دیگر در فر قرار دهید. برای سرو، لبههای کیک سیبزمینی را از تابه آزاد کنید، آن را در ظرف مورد نظر برگردانید و برش بزنید.
یادآوری
شما میتوانید روی آن تخممرغ نیمرو شده یا اسفناج بریزید.