ابتدا پرتقال درشتي را از وسط ببريد. آنگاه حلقههايي به ضخامت نيم سانتيمتر، از آن جدا كنيد. سپس فيلههاي نارنگي را رويش بچينيد و با گلسه چري بيارائيد.
حلقههاي پرتقال يا ليمو را با هويج و فلفل دلمهاي بيارائيد.
براي اين تزئين از ليموترش درشت يا پرتقال استفاده كنيد. به كمك چاقوي تيزي، برشهائي به ضخامت نيمسانتيمتر، از مركز به طرف پائين روي ليمو و پرتقال ايجاد كنيد. آنگاه حلقههاي يك اندازهاي از پرتقال و ليمو ببريد. سپس هر حلقه را نصف كنيد و مانند شكل بچينيد.
حلقههاي پرتقال يا ليمو را با برشهائي از فلفل دلمهاي و گِلَسه چري يا كمپوت گيلاس بيارائيد.
نارنگي نسبتا درشتي برداريد و با چاقوي تيزي، از مركز به سمت پائين، برشهائي به عرض يك سانتيمتر، ايجاد نمائيد. به گونهاي كه برشها قطع نشوند. سپس به آرامي پوست را از نارنگي جدا كنيد و با يك عدد گيلاس آن را بيارائيد.
از دو برش پرتقال سبد بسازيد. يكي از برشهاي پرتقال را در زير دستي بگذاريد، با قطعهاي از پوست پرتقال دسته سبد را بسازيد و روي حلقه پرتقال قرار دهيد. آنگاه با چند عدد گلسه چري و برشهائي از فلفل سبز آن را بيارائيد.
خطوط برش را ابتدا مطابق شكل روي پرتقال، بكشيد. سپس با ابزار مخصوص آنرا برش بزنيد و با ميوههاي خرد كرده پر كنيد.
با چاقوي تيز، پرتقال را به صورت 7 و 8 برش بزنيد و داخل آنرا با پنير خامهاي، گردو
و گيلاس پر كنيد.
پرتقال را نصف كنيد و با قاشق داخلش را خالي كنيد و با حلقههاي زيتون آن را پر كنيد.
پرتقال را از وسط نصف كنيد و داخلش را خالي نمائيد. سپس آنرا با ژله پر كنيد و در يخچال قرار دهيد تا ژله كاملا سفت شود. حالا آنرا به اندازه دلخواه ببريد.
براي اين تزئين از ليموترش استفاده كنيد. به كمك چاقوي تيزي، برشهائي به ضخامت نيم سانتيمتر، از مركز به طرف پايين روي ليمو ايجاد كنيد. آن را حلقه حلقه كنيد و مانند شكل با گوسهبري بيارائيد.
پرتقال را حلقه حلقه كنيد. هر حلقه را به دو نيم كنيد تا برشهاي نيمدايره شكلي حاصل شود. اكنون اين برشها را مطابق شكل با فلفل دلمهاي، گلسهچري و زيتون بيارائيد. ميتوانيد هر كدام از اين برشها را باز هم به دو نيم تقسيم كنيد تا مثلثهاي كوچكي داشته باشيد و مثل دفعه قبل با فلفل دلمهاي و گلسه چري بيارائيد.