تحریریه زندگی آنلاین : گوجه فرنگی و خیار خیلی سریع فاسد می شوند و دلیل آن اتیلن است ، گازی که از برخی میوه ها و سبزیجات به دست می آید و سرعت رسیدن آنها را افزایش می دهد. این یک دلیل بزرگ برای هدر رفتن مواد غذایی است. بنابراین غذاهایی که گاز اتیلن ساطع می کنند را دور از غذاهای حساس نگهداری کنید.
تولید کنندگان گاز اتیلن :
سیب
طالبی
آووکادو
گلابی
گوجه فرنگی
موز
حساس به اتیلن
انبه
مارچوبه
هلو
پیاز
بادمجان
انگور
خیار
بیشتر بخوانید:
ترفندهایی برای نگهداری میوه و سبزیجات
سبزی های خود را بشویید
سبزیجات دارای برگ سبز مانند اسفناج ، روما و انواع کاهو اگر قبل از قرار دادن در یخچال آنها را در اب خنک بشویید ، تازه تر می مانند. برگ های پژمرده یا تغییر رنگ داده شده را دور بریزید. سبزی ها را در سبزی خشک کن خشک کنید یا آب انها را تکان دهید و انها را در حوله کاغذی بپیچید. آنها را در یک کیسه یا ظرف پلاستیکی ببندید.
لایه مومی روی محصولات را پاک نکنید
بسیاری از میوه ها و سبزیجات ، به ویژه آنهایی که در آب و هوای گرم رشد می کنند ، دارای لایه بیرونی مومی هستند تا از چروک شدن آنها جلوگیری کند. برخی از محصولات دارای پوشش موم مصنوعی هستند. فقط قبل از آماده شدن برای خوردن آن را بشویید. این به جلوگیری از کبودی و پوسیدگی زودرس کمک می کند. محصولات پوشش داده شده شامل سیب ، لیمو ، شلیل ، پرتقال ، خیار ، فلفل دلمه ای ، سیب زمینی و بادمجان است.
هویج را خرد کنید
قسمت سبز هویج ممکن است زیبا باشد . اما آنها مواد مغذی و طراوت را از بقیه هویج می گیرند. قبل از نگهداری ، قسمت های سبز هویج را برش دهید. هویج های خرد شده را در کیسه پلاستیکی در کشوی یخچال قرار دهید. آنها باید برای چند هفته ماندگاری داشته باشند. نکته حرفه ای : قسمت های سبز هویج را برای تهیه سس پستو ، یا سالاد ذخیره کنید.
بیشتر بخوانید:
ده ماده غذایی را هرگز در یخچال و فریزر قرار ندهید
این مواد غذایی هرگز نباید در فریز نگهداری شود
موز را خنک نگه دارید
آشپزخانه آفتابگیر شما ممکن است یکی از بدترین مکان ها برای نگه داری این میوه های استوایی باشد. هوای مرطوب و گرم ، قهوه ای شدن آنها را تسریع می کند. آنها را از سایر محصولات دور نگه دارید. وقتی موز رسیده شد آن را در یخچال بگذارید تا دو روز ماندگاری آنها افزایش یابد. پوست ممکن است خالدار شود ، اما داخل آن باید خوشمزه بماند.
زنجبیل را فریز کنید
طعم تند زنجبیل تازه را دوست دارید اما هرگز بعد از کپک زدن از آن استفاده نکنید. زنجبیل که ریشه زنجبیل نیز نامیده می شود ، می تواند چند هفته در یخچال شما بماند. برای ماندگاری بیشتر آن را در فریزر خود نگه دارید. زنجبیل را خورد کنید ، رنده کنید یا ورقه کنید ( نیازی نیست پوست آن را بگیرید ) . برای جلوگیری از ورود هوا ، آن را با فویل یا کیسه فریزر بپیچید . حداقل به مدت 3 ماه تازه می ماند.
اجازه دهید پیاز نفس بکشد
گردش هوای خوب کلید جلوگیری از پوسیدگی پیاز است. پیاز را بدون پوشش پلاستیکی در جای خشک و خنک نگهداری کنید. اگر آنها را در کیسه های توری خریداری کردید می توانید در انباری به قلاب آویزان کنید. یا آنها را در یک جوراب شلواری تمیز به صورت تک تک بپیچید و آویزان کنید. پیاز خشک شده را می توانید تا چند روز در یخچال نگهداری کنید.
انواع توت
توت فرنگی یکی از شیرین ترین برداشت های تابستان است . اما این میوه های لطیف در واقع مقاوم به سرما هستند. در واقع ، توت فرنگی ، تمشک ، زغال اخته و شاه توت باید در یخچال زیر 40 درجه فارنهایت یا حتی تا دمای 32 درجه فارنهایت نگهداری شوند. رطوبت آنها را سریعتر کپک زده می کند، بنابراین توت ها را فقط هنگام خوردن بشویید.
کرفس را در فویل بپیچید
مانند بیشتر سبزیجات ، کرفس نیز تقریبا تمام آب است. همچنین به اتیلن ، گاز در حال رسیدن حساس است. با پوشاندن محکم آن در فویل و نگهداری آن در کشوی یخچال به جلوگیری از سست شدن کرفس خود کمک کنید. یا می توانید آن را در حوله کاغذی خشک بپیچید و داخل یک پلاستیک قرار دهید . کرفس باید چند هفته دوام بیاورد.
لیموهای خود را کیسه کنید
یک توده زرد روشن از مرکبات می تواند هر پیشخوان آشپزخانه ای را درخشان و زیبا کند. این مکان همچنین مکانی ایده آل برای خشک کردن لیمو و لیمو ترش به شکل گوی های سفت است . اما می توانید آنها را تا یک ماه آبدار نگه دارید. لیمو ها را محکم در یک کیسه پلاستیکی بگذارید و هوای آن را خارج کنید و در یخچال قرار دهید.
سبزیجات خود را عمودی نگه دارید
با گشنیز ، جعفری و نعنا مانند گل های شاخه رفتار کنید. آنها را در شیشه های حاوی آب قرار دهید و سپس در یخچال بگذارید. دسته هایی از گیاهان با ساقه های نرم دیگر مانند ریحان ممکن است دمای گرم تری را در پیشخوان شما ترجیح دهند. یا این کار را امتحان کنید : گیاهان تازه را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و مانند یک بادکنک آن را باد کنید. دی اکسید کربن موجود در تنفس شما یک نگهدارنده شناخته شده مواد غذایی است و می تواند به ماندگاری سبزی ها کمک کند.
قارچ ها
آنها یک میوه یا سبزی نیستند ، بلکه قارچ هستند. قارچ ها دوست دارند خنک و با تهویه مناسب نگهداری شوند. کیسه کاغذی متخلخل انتخاب خوبی است. قارچ ها را از ظرف یا بسته بندی پلاستیکی که می تواند رطوبت را به دام بیندازد ، خارج کنید. ممکن است تا یک هفته در یخچال نگهداری شوند . درست قبل از اینکه از آنها استفاده کنید انها را با آب خنک بشویید.
یخچال خود را تمیز نگه دارید
چندین چیز بر سرعت فاسد شدن غذای شما تاثیر می گذارد. آنها شامل نور ، هوا ، دما و زمان هستند. یکی از مواردی که می توانید کنترل کنید میکروارگانیسم هایی مانند باکتری ها ، کپک ها و مخمرها هستند. بنابراین داخل یخچال خود را مرتب پاک کنید . سرکه سفید یا آب صابون بسیار مناسب است . ازگذاشتن بسته بندی مواد غذایی بیش از حد در قفسه ها و کشوها خودداری کنید تا هوا بتواند به گردش درآید.