Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 شهریور 1404 - 03:16

15
خرداد
آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟

آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، برای رفع کم‌‎خونی باید از پخت کامل جگر و گوشت اطمینان حاصل کرده و سپس مصرف شود.

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور غلط مبنی بر مفید بودن جگر خام برای رفع کم‌خونی، عنوان کرد که این باور فاقد شواهد علمی بوده و مصرف جگر به صورت خام و نیمه پخته، می‌تواند سبب انتقال عوامل بیماری‌زا و بروز بیماری‌های عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم، شود. 

به گزارش ایسنا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟ ، مطرح کرد: اگرچه گوشت و جگر یکی از منابع غنی آهن به حساب می‌آید، اما مصرف آن به صورت خام و نیمه پخته می‌تواند سبب انتقال عوامل بیماری‌زا و بروز بیماری‌های عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود. 

بنابراین، برای رفع کم‌‎خونی باید از پخت کامل جگر و گوشت اطمینان حاصل کرده و سپس مصرف شود.

تعداد بازديد: 154 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز