Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 27 فروردین 1404 - 05:30

26
فروردین
نقش تغذیه در پیشگیری از یبوست

نقش تغذیه در پیشگیری از یبوست

دکتر مجید حاجی‌فرجی؛ عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی افزود: یبوست یک معضل شایع در تمامی جوامع است و در زندگی صنعتی امروز به عوامل بسیاری بستگی دارد

تحریریه زندگی آنلاین : یک متخصص تغذیه، به نقش مهم تغذیه در پیشگیری از یبوست تاکید کرد و گفت: اینکه افراد فکر می‌کنند تا احساس تشنگی نکنند نباید آب بخورند، باور غلطی است. به گزارش دنیای تغذیه و به نقل از خبرگزاری مهر، دکتر مجید حاجی‌فرجی؛ عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی افزود: یبوست یک معضل شایع در تمامی جوامع است و در زندگی صنعتی امروز به عوامل بسیاری بستگی دارد که اصلی‌ترین عامل آن تغییر سبک زندگی است. توجه به زمان هضم و جذب مواد غذایی در پیشگیری از یبوست و عملکرد دستگاه گوارش بسیار مؤثر است و آموزش صحیح به مردم توسط پزشکان و داروسازان در مورد اینکه مواد غذایی را چگونه مصرف کنند تا دچار یبوست نشوند، مهم است و مردم باید بدانند استفاده از کدام دسته از مواد غذایی با کدام داروها تداخل دارد. اینکه افراد فکر می‌کنند تا احساس تشنگی نکنند نباید آب بخورند، باور غلطی است و هر فرد باید در روز به مقدار کافی آب به بدن خود برساند تا از یبوست و سایر بیماری‌های گوارشی که در نتیجه کم‌آبی بدن به‌وجود می‌آید، در امان باشد. حبوبات به دلیل عوارض نفخی که در پی دارند، باید از قبل خیس شوند تا مشکلات گوارشی را در پی نداشته باشند. این متخصص تغذیه به مصرف سبزیجات پخته و طعم‌دار، استفاده از روغن زیتون بدون بو، استفاده از میوه‌ها و غذاهای سالم تاکید کرد و نظم در خوردن وعده اصلی غذا و نیز نرمش‌های صبحگاهی قبل از خوردن صبحانه را در پیشگیری از یبوست بسیار مهم دانست.

بیشتربخوانید:

توصیه های تغذیه ای در افراد مبتلا به یبوست

تعداد بازديد: 21 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز