Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 26 فروردین 1404 - 11:45

24
فروردین
استفاده از روغن‌های محلی به جای روغن‌های کارخانه‌ای توصیه نمی‌شود

استفاده از روغن‌های محلی به جای روغن‌های کارخانه‌ای توصیه نمی‌شود

روغن‌های محلی حاوی اسیدهای چرب اشباع شده است که دریافت میزان بالای آن در بدن عملکرد قلب را دچار مشکل می‌کند.

تحریریه زندگی آنلاین : یک متخصص تغذیه گفت: استفاده از روغن‌های محلی به جای روغن‌های کارخانه‌ای توصیه نمی‌شود.

به گزارش دنیای تغذیه، دکتر ابراهیم فلاحی؛ عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان در گفت‌وگو با ایسنا بیان کرد: روغن‌های محلی حاوی اسیدهای چرب اشباع شده است که دریافت میزان بالای آن در بدن عملکرد قلب را دچار مشکل می‌کند. همچنین از نظر علمی و طبق مطالعات انجام شده مصرف روغن‌های محلی به جای روغن‌های کارخانه‌ای توصیه نمی‌شود. بهترین نوع روغن برای استفاده، ترکیبی از انواع روغن‌ها است. استفاده مکرر از یک روغن مضر می‌باشد. از کل کالری دریافتی روزانه هر فردی، ۳۰ درصد آن را باید چربی‌ها تشکیل دهند و تفکر کنار گذاشته شدن چربی‌ها اشتباه است، چون بعضی از آنها مفید و برای بدن لازم هستند و در صورت عدم استفاده باعث ایجاد مشکلات و عوارض می‌شوند. از ۳۰ درصد چربی مورد نیاز بدن باید نصف آن را از طریق اسیدهای چرب غیراشباع مانند روغن‌های هسته انگور یا کانولا تأمین کنیم. همچنین از ۱۵ درصد باقی‌مانده حدود هشت درصد آن متعلق به روغن‌های چند منظوره مانند آفتابگردان، کنجد و ذرت است که در صورت استفاده بیش از حد مجاز مشکلاتی را به همراه دارد و در نهایت مقدار هفت درصد باقی‌مانده نیز به اسیدهای چرب اشباع شده تعلق دارد که در مواد غذایی مانند گوشت قرمز یا شیر وجود دارد. با توجه به موارد گفته شده ظرفیتی برای مصرف روغن حیوانی نیست، مگر برای افرادی که این مقدار اسیدهای چرب اشباع شده را از مواد غذایی دریافت نمی‌کنند، برای نمونه از شیر کم‌چرب استفاده می‌کنند یا گوشت قرمز مصرف نمی‌کنند. امروزه مشاهده می‌کنیم که عطاری‌ها روغن‌های کنجد و زیتون را با خلوص بیشتر و در حضور مشتری تهیه می‌کنند که این عمل دارای جنبه‌های منفی از نظر بهداشتی است، زیرا امکان وجود آلودگی و رشد باکتری در مسیر دستگاه روغن‌گیری هست. چنانچه این روغن‌ها در پروسه کارخانه‌ای تولید شوند، از نظر امنیت بهداشتی مورد نظارت و کنترل قرار می‌گیرند. وی در بحث روغن زیتون تهیه شده در عطاری‌ها، گفت: زیتون دارای ترکیباتی سمی در خود است و در فرایند روغن‌گیری باید تصفیه شود که این امکان توسط عطاری‌ها وجود ندارد.

بیشتربخوانید:

اگر روغن حیوانی بخورید این بلاها سرتان می آید

تعداد بازديد: 56 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز