انار از نظر تغذیهای حاوی مقدار زیادی ویتامین C، فیبر، پتاسیم و فولات است که برای حفظ سلامت قلب و عروق، کاهش التهابها، بهبود گوارش و افزایش انرژی بدن بسیار مفید محسوب میشود و در حالی که انار با آبگیری مقدار زیادی ویتامین C خود را از دست میدهد، اما تمام پتاسیم خود را حفظ می کند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، به گفته پنی کریس اترتون، متخصص تغذیه آمریکایی، انار به لطف فیبر و مواد آنتی اکسیدانی موجود در ترکیب آن، اثر ضد التهابی دارد و پیری را کند میکند.
این پزشک خاطرنشان کرد: انار منبع غنی اسید فولیک، پتاسیم و ویتامین K است که برای سلامت عروق مفید است. این میوه همچنین دارای خواص آنتی اکسیدانی است. آنتی اکسیدانها موادی هستند که از بدن در برابر اثرات رادیکالهای آزاد که حاصل آن، سرطان، دیابت، نارسایی قلب، آسیبهای مغزی، مشکلات عضلانی، پیری زودرس، آسیب به پوست و آسیبهای چشمی و در کل ضعف سیستم ایمنی بدن است، محافظت میکنند. مولکولهای ناپایدار که از نظر شیمیایی بسیار فعال هستند، میتوانند به سلولها و بافتها آسیب برسانند و باعث استرس و تسریع روند پیری شوند.
بیشتربخوانید:
4 تصور نادرست رایج درباره پیری زودرس پوست
ترکیبات انار خاصیت ضد التهابی دارند و مطالعات آزمایشگاهی نشان داده است که عصاره انار اثر آنزیم های آسیب زننده به مفاصل را در افراد مبتلا به آرتروز و انواع آرتریتها (التهاب مفاصل) مهار میکند.
این متخصص تغذیه افزود: اثرات مثبت انار بر سلامتی بدیهی به نظر میرسد، اما تحقیقات علمی هنوز اثربخشی آن را در کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی تایید نکرده است.
بیشتربخوانید: