Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 1 اردیبهشت 1404 - 15:50

2
دی
چرا باید میوه و سبزیجات زرد و نارنجی زیاد مصرف کرد؟

چرا باید میوه و سبزیجات زرد و نارنجی زیاد مصرف کرد؟

برای جلوگیری از اثرات منفی ریزگردها از ویتامین A بیشتر استفاده کنید.

به گزارش خبرآنلاین از مهر، میوه و سبزیجات زرد و نارنجی زیاد استفاده کنید. مصرف بالای هویج، کدو حلوایی، گوجه فرنگی، زردآلو، آلو، طالبی، موز، انبه و لبو اکیداً توصیه می‌شود.

این میوه‌ها و سبزی‌ها دارای بتاکاروتن بالا (که در بدن تبدیل به ویتامین A می‌شود) هستند که به بدن کمک می‌کند تا اثرات مضر ناشی از ریزگردها کاهش یابد.

همچنین شیر و تخم مرغ نیز منابع خوب ویتامین A هستند.

بیشتربخوانید:

این گیاه سرشار از ویتامین و آنتی اکسیدان طبیعی است

تعداد بازديد: 62 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز