هانیه ناصری با اشاره به خواص میوه پاییزی خرمالو، گفت: این میوه سرشار از ویتامینهای آ، ب و ث و همچنین حاوی مواد معدنی مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، منیزیم و پتاسیم است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، وی به وجود مقادیر فراوان پکتین (فیبر محلول درآب) در خرمالو اشاره کرد و افزود: پکتین موجب میشود مصرف خرمالو به کاهش چربی خون منجر شود، البته هرچه خرمالو رسیدهتر باشد پکتین آن کمتر است.
این دکتری گیاهان دارویی با بیان اینکه خرمالو حاوی «تانن» نیز است، خاطرنشان کرد: تانن موجود در خرمالو خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی، فشارخون بالا و دیابت را کاهش میدهد.
ناصری اظهار کرد: خرمالو دارای خاصیت آنتی اکسیدانی قابل توجهی است که با آنتیاکسیدان موجود در زغال اخته و توت فرنگی قابل مقایسه میباشد.
ناصری عنوان کرد: خرمالو میوهای است که میتواند موجب تسریع رشد کودکان شود و خانوادهها باید به مصرف این میوه توجه داشته باشند.
بیشتربخوانید:
بهترین رژیم غذایی برای مبارزه با کم خونی
این مواد غذایی باعث کم خونی می شود