دانههای سرخ رنگ انار خواص زیادی دارند که پزشکان توصیه میکنند این میوه را در رژیم غذایی خود فراموش نکنید. انار سرشار از ویتامین C و آنتیاکسیدان است که به خنثی کردن رادیکالهای آزاد در بدن کمک میکند.
به گزارش فرطب، این رادیکالها عامل اصلی اکسیداسیون سلولی، سرطان و پیری هستند. همچنین، یکی از فواید مهم این میوه برای درمان کبد چرب است، زیرا میتواند به بهبود این بیماری کمک کند.
علاوه بر این، وجود آنتیاکسیدان و ویتامین C در انار میتواند واکنشهای التهابی را کاهش داده و خطر ابتلا به عفونتها را کم کند. همچنین، این خواص از اکسید شدن چربیها، بهخصوص کلسترول، در دیواره عروق جلوگیری کرده و از ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی مانند تصلب شرایین و فشارخون بالا پیشگیری میکند.
نسبت بالای پتاسیم به سدیم در انار باعث دفع سدیم از کلیهها و کاهش فشارخون میشود. این میوه همچنین با داشتن آنتیاکسیدانهای فراوان به سلامت ریه و بهبود دستگاه تنفسی کمک میکند.