Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 آبان 1403 - 10:50

2
آبان
سایه روشن های غذاهای ارگانیک و غیر ارگانیک

سایه روشن های غذاهای ارگانیک و غیر ارگانیک

وقتی در مورد "ارگانیک" صحبت می کنیم ، به نحوه رشد ، پردازش و نگهداری غذا اشاره می کنیم . استانداردها از کشوری به کشور دیگر متفاوت است، اما به طور کلی ، غذا و نوشیدنی ارگانیک باید بدون :

مترجم : مرضیه عارف

 

تحریریه زندگی آنلاین : وقتی در مورد "ارگانیک" صحبت می کنیم ، به نحوه رشد ، پردازش و نگهداری غذا اشاره می کنیم . استانداردها از کشوری به کشور دیگر متفاوت است، اما به طور کلی ، غذا و نوشیدنی ارگانیک باید بدون :

  • آفت کش ها ( فقط افت کش های طبیعی )
  • مواد اصلاح شده ژنتیکی
  • استفاده روتین از آنتی بیوتیک ها
  • محرک های رشد مانند هورمون ها
  • رنگ های مصنوعی یا نگه دارنده ها
  • حیوانات در قفس ( فقط آزاد)

تعدادی از نهادهای کنترلی وجود دارند که به طور مرتب تولید کنندگان ، توزیع کنندگان و بازاریابان محصولات ارگانیک را بازرسی می کنند تا اطمینان حاصل کنند که آنها همچنان استانداردهای ارگانیک را رعایت می کنند. این بررسی ها حداقل سالی یک بار انجام می شود و تنها به غذاهایی که استاندارد ها را رعایت می کنند گواهی ارگانیک اعطا می شود. در بریتانیا هشت نهاد تایید شده برای صدور گواهی نامه ارگانیک وجود دارد که احتمالا شناخته شده ترین آنها انجمن خاک می باشد.

 بیشتربخوانید:

غذای ارگانیک چیست؟

 

 

 

 

آیا مواد شیمیایی مورد استفاده در محصولات زراعی می توانند به غذا ختم شوند؟

بسته به شیوه های کشاورزی ، غذای تولید شده معمولی ممکن است دارای سطوح بالاتری از آفت کش ها ، آنتی بیوتیک ها و یا هورمون ها باشد. همچنین می توان استدلال کرد که غذای معمولی در شرایط رشد کمتر تنطیم شده تولید می شود. گفته می شود ، محصولات ارگانیک ممکن است همیشه انتظارات مصرف کننده را براورده نکنند، عواملی از جمله رانش اسپری ممکن است باعث شود محصولات ارگانیک به خودی خود عاری از بقایای آفت کش ها نباشد.

همچنین لازم به یاداوری است که غذا تنها منبع قرار گرفتن ما در معرض مواد شیمیایی نیست . نحوه باغبانی ، محل زندگی مان ، محصولات پاک کننده ای که در خانه مان استفاده می کنیم و اینکه آیا حیوانان خانگی مان را برای انگل ها درمان می کنیم ، همگی منابع بالقوه ای برای افزایش بار شیمیایی ما هستند.

 

آیا غذاهای ارگانیک برای شما بهتر است؟

اگرچه محصولات ارگانیک فواید بیشماری دارند ، اما لزوما برای شما سالم تر نیستند. دیدگاه ها متفاوت است، تعدادی از مطالعات نشان می دهند که علاوه بر حمل آفت کش های کمتر ، محصولات ارگانیک تازه ممکن است ریز مغذی های بیشتری مانند ویتامین C ، آهن ، منیزیم و فسفر و همچنین آنتوسیانین های محافظ بیشتری را تامین کنند. این موضوع بسیار مورد بحث است و تا به امروز ، شواهد قطعی نیست ، تا حدی به دلیل این واقعیت است که تولید مواد غذایی ارگانیک یک صنعت گسترده و پیچیده با متغیرهای زیادی است.

از دیدگاه سلامتی ، برخی معتقدند خوردن غذاهای ارگانیک ممکن است خطر ابتلا به آلرژی و چاقی را کاهش دهد. با این حال ، شواهد برای این امر به دلیل بسیاری از عوامل مخدوش کننده ، به ویژه اینکه مصرف کنندگان ارگانیک تمایل به داشتن سبک زندگی سالم تری دارند، تا حد زیادی قطعی نیست. با این حال ، برخی مطالعات وجود دارد که نشان می دهد لبنیات ارگانیک ممکن است بروز درماتیت آلرژیک را کاهش داده و به بهبود سلامت پوست کمک کند.

علاوه بر این ، گوشت و شیر ارگانیک از نظر مواد مغذی از جمله اسیدهای چرب امگا 3 غنی تر است و 50 درصد بیشتر از دام های پرورش داده شده معمولی است. علاوه بر این ، هر باکتری موجود در گوشت ارگانیک کمتر به آنتی بیوتیک ها مقاوم است.

 

کدام نوع غذاهای ارگانیک را بخریم؟

قیمت ها اغلب برای خرید مواد غذایی ارگانیک بالا تر است، بنابراین عاقلانه خرید کنید تا از بودجه خود بیشترین بهره را بیرید. میوه ها و سبزیجات اقلام خوبی برای شروع هستند.

این میوه و سبزی ها حاوی بالاترین میزان آفت کش ها هستند :

  • توت فرنگی
  • اسفناج
  • کلم پیچ
  • هلو
  • گلابی
  • شلیل
  • سیب
  • انگور
  • فلفل
  • گیلاس
  • بلوبری
  • لوبیا سبز
  • انواع گوجه فرنگی

انواع میوه و سبزی که کمترین میزان آفت کش ها را دارا هستند:

  • آووکادو
  • ذرت شیرین
  • آناناس
  • پیازها
  • پاپایا
  • نخودفرنگی یخ زده
  • مارچوبه
  • کیوی
  • کلم
  • قارچ
  • انبه
  • سیب زمینی شیرین
  • هندوانه
  • هویج

 

آیا مواد غذایی ارگانیک برای محیط زیست بهترند؟

اگر نگران محیط زیست هستید ، پس مواد غذایی ارگانیک ممکن است انتخاب مناسبی برای شما باشد. با تمرکز بر بهبود سلامت خاک و حاصلخیزی آن ، شیوه های ارگانیک به عملکرد بلند مدت نگاه می کنند. کشاورزی ارگانیک همچنین حیات وحش ، تنوع زیستی و کار شکارچیان طبیعی را برای حفظ تعادل اکولوژی تشویق می کند.

 

آیا غذاهای ارگانیک طعم بهتری دارند؟

تشخیص تفاوت بین محصولات ارگانیک و غیر ارگانیک همیشه آسان نیست . به طور کلی چیز کمی برای دیدن با چشم غیر مسلح وجود دارد و در بسیاری از موارد ، طعم آن ممکن است مشابه باشد. اگر چه ، اگر میوه و سبزیجات ارگانیک را به صورت محلی تهیه می کنید ، طراوت برتر اغلب منجر به بهبود قابل توجهی در طعم می شود.

 

آیا دلایلی برای عدم خرید مواد غذایی ارگانیک وجود دارد؟

برای اکثر خانواده ها ، مانع اصلی خرید مواد غذایی ارگانیک قیمت آنها است. گفته می شود در بریتانیا حق بیمه مواد غذایی ارگانیک تا 89 درصد است. بخشی از دلیل این گرانی هزینه بالاتر تولید است ، به طوری که کشاورزان به روش های کار فشرده تری برای کنترل علف های هرز و آفات متکی هستند. مزارع ارگانیک نیز معمولا کوچک تر با خروجی کمتر و هزینه اضافی صدور گواهی نامه هستند. فصلی بودن نیز یک تفاوت مهم است، زیرا بسیاری از غذاهای معمولی در تمام طول سال در دسترس هستند.

 

نکته آخر .....

غذاهای غیر ارگانیک مانند میوه ، سبزیجات ، غلات کامل ، حبوبات و تخم مرغ دارای مواد مغذی متراکم هستند و برای سلامتی ما مفید هستند. دریافت پروتئین و لبنیات بدون چربی روزانه و به اندازه کافی بسیار مهمتر از محدود کردن خود به مواد ارگانیک است. انجام این کار به این معنی است که رژیم غذایی سالم و متنوع را از دست می دهید.

دریافت حداقل پنج میوه در روز ، چه ارگانیک باشند و چه نباشند ، به تامین ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز برای سلامتی کمک می کند. میوه ها و سبزیجات نیز منبع عالی فیبر هستند که به عملکرد خوب سیستم گوارشی کمک می کنند و سطح قند خون را متعادل می کند.

مراقب هر گونه غذای فراوری شده با قند بالا که ادعای ارگانیک بودن دارند ، مانند کیک و بیسکوئیت باشید. آنها ممکن است این تصور را ایجاد کنند که انتخاب سالم تری نسبت به سایر خوراکی های شیرین هستند، اما به ندرت اینطور است.

اگر بودجه ها محدود باشد ، لازم به یادآوری است که بسیاری از تولید کنندگان کوچک محلی روش های ارگانیک را اتخاذ می کنند ، اما نمی توانند هزینه صدور گواهینامه ارگانیک را بپردازند. شما نمی توانید بسیاری از این تولید کنندگان را در بازارهای محلی پیدا کنید. خرید محلی ، از یکی از این بازار ها ، به شما امکان دسترسی مستقیم به تولید کننده و تمام دانش او از محصول خود را می دهد.

 

 

تعداد بازديد: 19 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز