بیشتربخوانید:
تاثیر پروبیوتیکها بر افسردگی و اضطراب
1- سیب زمینی سرد شده
سیب زمینی سرد پخته شده یکی از بهترین منابع نشاسته مقاوم است. نشاسته مقاوم به گروهی از کربوهیدراتهای رژیمی غیر قابل هضم گفته میشود که تاثیرات آن بر سلامت روده، کاهش قند خون بعد از صرف غذا، افزایش حساسیت به انسولین و آثار آن بر میکروبیوم، چربی خون و وزن بدن مورد توجه است.
2- کفیر
این نوشیدنی ترش، سرشار از باکتریهای سالم و پروبیوتیکهاست.مطالعات نشان داده که مصرف آن نه تنها به از بین بردن مشکلات گوارشی، آلرژیها و ... کمک میکند بلکه اثر مفیدی بر سلامت قلب دارد.
نکته: برخی نوشیدنیهای کفیر حاوی مقادیر بالایی قند اضافه شده هستند که منجر به تغذیه باکتریهای بد در روده میشوند، بنابراین هنگام خرید آنها باید به برچسب و فهرست مواد تشکیل دهنده دقت کرد.
بیشتربخوانید:
تاثیر پروبیوتیکها بر دیابت نوع 2
3- کلم ترش
کلم رنده شده ریز و آب پز کلمی است که توسط باکتریهای اسید لاکتیک تخمیر و خرد شده است. علاوه بر کیفیت پروبیوتیک آن، کلم ترش غنی از فیبر و دارای ویتامین های، ث، ب و کا، سدیم بالا، آهن و منگنز است. کلم رنده شده و آب پز همچنین شامل آنتی اکسیدانها، لوتئین و زیگزانتین است که برای سلامت چشم مهم هستند.
4- شکلات تلخ
شکلات میتواند به تشویق و رشد باکتریهای خوب روده کمک کند. ترکیب این خوراکی با پروبیوتیک خواص سلامتی آن را دو برابر میکند. پروبیوتیک ها به هضم بهتر شکلات و جذب عناصر و آنتی اکسیدان های موجود در آن کمک میکند.
بیشتربخوانید:
ساده ترین روش های خانگی درمان یبوست
5- سیر
سیر تنها یک ادویه خوشبو کننده غذاها نیست بلکه منبع غنی از پروبیوتیک محسوب میشود. سیر خام البته بیشترین مقدار پروبیوتیک را دارد و مصرف آن یک راه موثر برای جلوگیری از بسیاری از مشکلات دستگاه گوارش است.
بیشتربخوانید:
علائم ، دلایل و راههای درمان یبوست
بهترین روش برای پاکسازی روده با گیاهان طبیعی
این ماده لبنی مشکلات گوارشی را برطرف می کند