Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 01:11

29
آذر
شیر پاستوریزه بهتر است یا استرلیزه؟

شیر پاستوریزه بهتر است یا استرلیزه؟

شیرهایی که به صورت فله‌ای توزیع می‌شوند و از دامداری‌های کوچک جمع‌آوری شده‌اند، این افراد توانایی تشخیص آلودگی شیر را ندارند و گرچه شاید این شیرها در ظرف‌های تمیز و با دست‌های سالم دوشیده شده و یا در دمای مناسبی نگهداری شده باشند

دکتر ضیاء الدین مظهری در گفت و گو با خبرنگار سلامت نیوز گفت:‌ شیرهایی که به صورت فله‌ای توزیع می‌شوند و از دامداری‌های کوچک جمع‌آوری شده‌اند، این افراد توانایی تشخیص آلودگی شیر را ندارند و گرچه شاید این شیرها در ظرف‌های تمیز و با دست‌های سالم دوشیده شده و یا در دمای مناسبی نگهداری شده باشند، اما بعید نیست که دام مریض باشد و یا پستان گاوی زخمی شده باشد که شیر این دام‌ها نباید وارد چرخه فروش شود. دکتر مظهری عنوان کرد:‌ شیر پاستوریزه که از شیر تازه با شرایط خاصی و به مدت کوتاهی حرارت دیده و تهیه شده، مدت 3 تا 5 روز بیشتر ماندگاری ندارد و به دلیل طعم بهتری که دارد بیشتر مصرف‌کنندگان به مصرف این شیر روی می‌آورند، اما در شیرهای استرلیزه با توجه به تکنیک‌های پیشرفته‌ای که در تهیه این شیرها به کار می‌رود، تمام عوامل بیماری‌زا و حتی برخی میکروب‌هایی که در مقابل حرارت کم مقاومت نشان می‌دهند از بین می‌روند و این شیرها دارای ماندگاری بالایی می‌باشند و تا زمانی که در پاکت این شیرها باز نشود، سالم می‌مانند، اما باید توجه داشت که به محض باز شدن در پاکت، این شیرها هم باید سریع مصرف و سریعاً در داخل یخچال نگهداری شوند.

بیشتربخوانید:

خواص فراورده های لبنی

خواص و روش های فراوری کفیر

برچسب ها: شیر، لبنیات، کلسیم، پروبیوتیک، شیر پاستوریزه، دکتر ضیاء الدین مظهری تعداد بازديد: 414 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز