Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:14

3
مرداد
نشانه‌های کمبود پروتئین در بدن

نشانه‌های کمبود پروتئین در بدن

در گزارش زیر با علایمی که بدن به شما هشدار می‌دهد پروتئین بیشتری نیاز دارید آشنا شوید.

به گزارش خراسان، بدن ما می‌تواند ۲۰ تا ۳۰ گرم پروتئین را به طور همزمان جذب کند. به همین دلیل توصیه می‌شود حداقل ۲۰ گرم پروتئین در هر وعده غذایی وجود داشته باشد. مصرف این مقدار به شما کمک می‌کند در طول روز سرحال و از انرژی کافی برخوردار باشید. علایمی وجود دارد که بدن به شما هشدار می‌دهد پروتئین بیشتری نیاز دارید، این علایم عبارت است از:

 

عضله‌سازی ندارید
اگر ورزش عضله ساز انجام می‌دهید، اما عضله شما زیاد نمی‌شود به احتمال زیاد پروتئین کافی مصرف نمی‌کنید. به یاد داشته باشید تا یک ساعت بعد از تمرین، بدن بیشترین آمادگی را برای جذب مواد غذایی دارد؛ بنابراین پس از یک تمرین سخت از یک میان وعده پروتئین‌دار استفاده کنید.

 

بیشتر بخوانید:

14نکته تغذیه‌ای برای بهبودیافتگان کرونا

کمبود پروتئین در بدن چه علائمی دارد؟

تمایل به مصرف شکر و کربوهیدرات
وقتی وعده غذایی می‌خورید که فاقد پروتئین کافی است، به احتمال زیاد احساس نارضایتی می‌کنید و به سمت غذا‌های چرب و شیرین می‌روید. پروتئین همه چیز را متعادل می‌کند؛ بنابراین در هر وعده غذایی حتماً به میزان کافی پروتئین مصرف کنید.

 

پوست خشک
پروتئین ساختمان‌های مو، ناخن و پوست ما را تشکیل می‌دهد. اگر به اندازه کافی پروتئین مصرف نکنید، ممکن است مو‌های خشک و شکننده یا پوستی خشک پیدا کنید.

 

بعد از غذا خیلی زود گرسنه می‌شوید
کربوهیدرات‌ها نسبت به پروتئین و چربی زمان هضم کمتری دارند. این بدان معناست که اگر کربوهیدرات بیشتری مصرف کنید و وعده‌های غذایی خود را با پروتئین و چربی بیشتری متعادل نکنید، در زمان کمی گرسنه خواهید شد.

 

بیشتر بخوانید:

10دلیل مهم برای مصرف روزانه پروتئین

بهترین پروتئین های گیاهی جایگزین گوشت را بشناسید!

 

 

همیشه خسته‌اید
پروتئین باعث می‌شود احساس هوشیاری بیشتری داشته باشید. کمبود آهن که به آنمی نیز معروف است، می‌تواند باعث خستگی شدید شود. برخی از غذا‌های سرشار از آهن و پروتئین مانند لوبیا، گوشت گاو، جگرو مرغ را در رژیم غذایی خود قرار دهید.

 

موی نازک
ریزش مو نشئت گرفته از رژیم‌های کم کالری و کم پروتئین است. اسید‌های آمینه نقش اصلی را در سلامت مو، پوست و ناخن‌ها ایفا می‌کند. اگر به هر دلیل میل به مصرف غذا‌های گوشتی ندارید، حتماً منابع گیاهی حاوی پروتئین کامل را به وعده‌های غذایی خود اضافه کنید.

 

برچسب ها: ریزش مو، شکنندگی ناخن، کربوهیدرات، پروتئین، نازک شدن مو، کمبود پروتئین، نشانه های کمبود پروتئین در بدن تعداد بازديد: 490 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز