Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 22:53

21
تیر
بلانچ کردن سبزیجات + آموزش تصویری

بلانچ کردن سبزیجات + آموزش تصویری

بلانچ کردن یک تکنیک آشپزیه که به کمک اون میتونیم سبزیجات و برخی از مواد غذایی دیگه رو با حفظ طعم و رنگ برای مدت طولانی‌تری مثلا برای حدود ۲ هفته نگهداریشون کنیم.

بلانچ کردن یک تکنیک آشپزیه که به کمک اون میتونیم سبزیجات و برخی از مواد غذایی دیگه رو با حفظ طعم و رنگ برای مدت طولانی‌تری مثلا برای حدود ۲ هفته نگهداریشون کنیم. استفاده از این روش منجر به توقف آنزیم‌هایی که باعث فساد و از بین رفتن طعم و رنگ سبزیجات میشن، میشه … از سبزیجات بلانچ شده میتونین در انواع سالاد با انواع دیپ و یا به تنهایی استفاده کنین. در این مطلب روش بلانچ کردن رو بهتون میگم تا بتونین بیشتر از طعم و تازگی سبزیجات لذت ببرین.

روش بلانچ کردن سبزیجات

مواد لازم

  • سبزیجات به اندازه و نوع دلخواه
  • آب به ازای هر نیم کیلو سبزیجات: ۳ لیتر
  • یخ به ازای نیم کیلو سبزیجات: ۵۰۰ گرم
  • نمک به ازای هر ۳ لیتر آب: ۱/۲ پیمانه

روش بلانچ کردن سبزیجات

مراحل کار

۱. اول داخل یه قابلمه بزرگ آب رو جوش بیارین و بعد هم نمک رو بهش اضافه کنین. نمک به حفظ رنگ سبزیجات کمک میکنه.

روش بلانچ کردن سبزیجات

۲. در صورتی که سبزیجات نیاز به پوست کنده شدن یا خرد شدن دارن حتما دقیقا قبل گذاشتنشون داخل آب جوش اینکارو انجام بدین تا از اکسیده شدن سبزیجات جلوگیری کنین. من هویج و لوبیا سبز رو برای بلانچ شدن انتخاب کردم و هویج هامو پوست کندم و از وسط نصف کردم تا زودتر بپزن.

روش بلانچ کردن سبزیجات

۳. حالا سبزیجات رو داخل آب در حال جوشیدن بذارین بهتره سبزیجاتی که دیر‌تر میپزن رو زودتر و مابقی سبزیجات رو دیرتر داخل آب بریزین. من اول هویج رو ریختم.

روش بلانچ کردن سبزیجات

۴. بعد لوبیا سبز رو ریختم.

روش بلانچ کردن سبزیجات

۵. هویج معمولا به حدود ۴ دقیقه و لوبیا سبز هم به حدود ۲ دقیقه زمان برای بلانچ شدن احتیاج داره، ولی بهتره قبل از رسیدن به این مدت گاهی سبزیجات رو تست کنین تا بیش از حد نپزن. اکثر سبزیجات بین ۲ تا ۵ دقیقه زمان لازم دارن. در روش بلانچ کردن سبزیجات نباید کاملا نرم بشن و باید هنوز تردی خودشون رو تقریبا حفظ کنن.

روش بلانچ کردن سبزیجات

۶. بعد از اینکه سبزیجات بلانچ شدن فورا از آب جوش درشون بیارین داخل ترکیب آب و یخ بذارین تا روند پخته شدنشون متوقف بشه.

روش بلانچ کردن سبزیجات

۷. حالا اونهارو داخل آبکش بریزین تا آب اضافیشون کاملا بره…

روش بلانچ کردن سبزیجات

۸. بعد میتونین این سبزیجات رو به تنهایی یا کنار غذا‌های دیگه میل کنین و لذت ببرین. حتی میتونین اونهارو داخل فریزر بذارین و بعدا ازشون استفاده کنین.

روش بلانچ کردن سبزیجات

 

 

منبع : وب سایت دونفره

بیشتر بخوانید:

اصول صحیح نگهداری از مواد غذایی در یخچال و فریزر

ایده های جالب برای فریز کردن سبزیجات

بهترین روش‌های فریز کردن قارچ

برچسب ها: سبزیجات، فریز کردن، تکنیک های خانه داری، بلانچ تعداد بازديد: 1836 تعداد نظرات: 1

نظرات

  • لوبیا سبز و هویج یا قارچ همه فصل ها در بازار میوه فروش ها معمولا وجود دارد و چ بهتر که همیشه بصورت مصرف یک یا دو روز بصورت تازه خرید و استفاده کرد . تشکر از مطلبتون جهت استفاده در مواقع ضروری ..

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز