Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 21:56

8
مرداد
رافل شیر

رافل شیر

روی خمیرهای فیلو کره آبکرده بمالید و بعد هر یک را بصورت بادبزنی جمع کنید و از یک طرف آن را رول کنید. آن‌گاه کف قالب را به قطر 23 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.

ماهنامه آشپزباشی - آرزو مقدم

 

مواد لازم رافل شیر برای 8-10 نفر

‎خمیر یوفکا دالیا                   ۷ برگ

‎کره آبکرده                           ۱۰۰ گرم

‎تخم مرغ                             2 عدد

‎اسانس وانیل                       یک‌دوم قاشق چایخوری

‎شکر                                  ۱۰۰ گرم

‎شیر                                  ۲۳۰ میلی لیتر

‎پودر شکر برای تزیین             به میزان دلخواه

روش‌تهیه رافل شیر

‎روی خمیرهای فیلو کره آبکرده بمالید و بعد هر یک را بصورت بادبزنی جمع کنید و از یک طرف آن را رول کنید.

آن‌گاه کف قالب را به قطر 23 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و رول‌ها را به ترتیب از مرکز داخل قالب بچینید.

سپس قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت 20-25 دقیقه یا تا زمانی‌که روی شیرینی طلایی‌رنگ شد، بپزید.

حال تخم‌مرغ‌ها، وانیل و شکر را 10 دقیقه با همزن برقی، هم بزنید و بعد شیر را بیفزائید و مخلوط کنید.

اکنون مایه فراهم کرده را روی شیرینی بریزید و 20 دقیقه دیگر آن را در فر بپزید.

همینکه شیرینی خنک شد، رویش پودر شکر بپاشید.

 

برچسب ها: شیرینی پزی، کیک و شیرینی، دالیا، رافل شیر، خمیر یوفکا دالیا، خمیر یوفکا، صنابع غذایی دالیا تعداد بازديد: 759 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این رافل شیر چیست؟

فیلم روز
تصویر روز