Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 09:01

29
آذر
کیک به شکل انار

کیک به شکل انار

زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کنید و زرده‌ها را همراه با شکر، آب جوش و وانیلین با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و سبک شود. آن‌گاه سفیده‌ها را در کاسه دیگری بریزید.

مریم عکاف

 

مواد لازم برای تهیه کیک برای 6 نفر 

تخم مرغ                                     ۶ عدد

شکر                                          150گرم

آب جوش                                     2 قاشق سوپخوری

وانیلین                                        یک هشتم قاشق چایخوری

آرد                                             ۱۵۰ گرم

بیکینگ پودر                                  یک دوم قاشق چایخوری 

مواد لازم برای تزیین کیک

بریلوی وانیلی                              1 پیمانه

خامه قنادی فرم گرفته                   400 گرم

رنگ قرمز خوراکی                         2-۳ قطره

روش‌ تهیه کیک به شکل انار 

زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کنید و زرده‌ها را همراه با شکر، آب جوش و وانیلین با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و سبک شود.

آن‌گاه سفیده‌ها را در کاسه دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.

سپس زرده‌ها و سفیده‌های همزده را به کمک لیسک و به آرامی با هم مخلوط کنید و بعد مخلوط الک کرده آرد و بیکینگ‌پودر را در دو یا سه نوبت به تخم‌مرغ‌ها بیفزائید.

حالا مایه فراهم کرده را به صورت مساوی در دو قالب نیم کره به قطر 14 سانتیمتر و دارای کاغذ روغنی بریزید و کیک‌ها را به مدت تقریبی 35-40 در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه کیک‌ها خنک شدند، هر یک را از ارتفاع به سه قسمت برش دهید و روی لایه‌های کیک خامه بمالید و کیک‌ها را روی هم قرار دهید تا به شکل کره (توپ) در آید.

اکنون روی کیک را نیز با خامه بپوشانید و آن را روی پنجره سیمی قرار دهید و روی سینی مناسبی بگذارید.

آن‌گاه بریلو را در کاسه مناسبی بریزید و رنگ قرمز خوراکی را به آن بیفزائید.

اینک بریلو را روی کیک بریزید. حالا با خمیر مارسیپان تاج انار را درست کنید و آن را روی کیک قرار دهید.

منبع: شور و شیرین

 

 

برچسب ها: شیرینی پزی، کیک و شیرینی، کیک شب یلدا، آشپزباشی، زندگی آنلاین، کیک یلدا، شور و شیرین، کیک به شکل انار تعداد بازديد: 1007 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز