Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 27 مرداد 1398 - 00:04

14
مرداد
مربای قارچ؛ یک مربای خاص و متفاوت

مربای قارچ؛ یک مربای خاص و متفاوت

مربای قارچ از جمله مرباهای متفاوت و خوشمزه است که شما به سادگی می‌توانید با استفاده از قارچ، زعفران، شکر، پودر هل و آبلیمو آن را در خانه تهیه کنید.

مربای قارچ، از جمله مرباهای بی‌نظیر و متفاوتی هستند که طعم خاصی داشته و علاوه بر آن طرفداران زیادی دارند. اگر شما نیز از جمله افرادی هستید که تمایل دارید انواع طعم‌های خاص را تجربه کنید، مربای خوشمزه قارچ گزینه مناسبی برای شماست. تهیه این مربا شاید از نظر خیلی از افراد عجیب به نظر برسد، ولی می‌توان گفت این مربا جز پرخاصیت‌ترین و خاص‌ترین نوع مرباست که امتحان کردن آن خالی از لطف نیست. در این مطلب با طرز تهیه مربای متفاوت قارچ با ما همراه باشید.


مربای قارچ

مواد لازم
قارچ 500 گرم
شکر 750 گرم
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری سرپر
پودر هل سبز 1 قاشق مرباخوری
آبلیمو 1 قاشق چای‌خوری


طرز تهیه

قارچ‌ها را به خوبی بشویید و سپس به مدت نیم ساعت آن‌ها را در آب نمک رقیق قرار دهید تا سطح آن‌ها کاملا تمیز شود.

بعد از گذشت نیم ساعت، آن‌ها را از آب نمک خارج کرده و مجددا  بشویید.

یک قابلمه بزرگ و مناسب در نظر بگیرید؛ مقداری آب درون قابلمه ریخته و قابلمه را روی حرارت بگذارید.

قارچ‌ها را درون قابلمه ریخته و اجازه دهید به مدت 8 دقیقه در آب بجوشند.

بعد از گذشت این زمان، قارچ‌ها را آبکشی کنید و اجازه دهید تا کاملا خنک شوند.

در قابلمه‌ای تمیز، لابه‌لای قارچ‌ها، مقداری شکر بریزید و به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید تا قارچ کمی آب بیاندازد.

بعد از گذشت این زمان، قابلمه را روی حرارت با شعله ملایم قرار دهید تا مربای شما به قوام برسد.

در مرحله آخر، پودر هل و  دم کرده زعفران را به مواد اضافه کنید و پس از گذشت یک دقیقه، آبلیمو را نیز اضافه کنید.

در نهایت قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید که مربای شما کاملا خنک شود.

بعد از خنک شدن، مربا را در یک ظرف شیشه‌ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

نوش جان...

 

مربای قارچ

 

نکات مهم

۱. برای داشتن مربای خوشرنگ و شفاف، از قارچ‌های سفت و تازه استفاده کنید.

۲. به جای پودر هل سبز، می‌توانید از 5 دانه هل سبز استفاده کنید.

۳. در صورت تمایل، می‌توانید هنگام اضافه کردن زعفران و هل، دو تا سه قاشق گلاب نیز اضافه کنید.

 

آیا مربای قارچ خوشمزه است؟

پسندیدن طعم و مزه این مربا کاملا سلیقه‌ای است؛ اما طبق تجربه و نظرات مطرح شده، این مربا دارای طعمی خوشمزه و خاص است. طبق نظر این افراد، برای تهیه این نوع مربا بهتر است به جای استفاده از قارچ سیاه، از قارچ صدفی یا قارچ دکمه‌ای استفاده کنید، تا طعم مربای شما لذیذتر شود و حتی ظاهر بهتری داشته باشد.

کلام آخر

در این مطلب طرز تهیه مربای قارچ ارائه شد؛ با استفاده از این روش، می‌توانید یک مربای خوشمزه و پر خاصیت در منزل تهیه کنید و از طعم خاص آن لذت ببرید.

 

منبع : ستاره

بیشتر بخوانید:

مارمالاد هلو با عطر پرتقال + طرز تهیه

مربای توت سفید +طرز تهیه

مربای توت سیاه ، خوشمزه و خوش رنگ

برچسب ها: مربا، قارچ، آموزش آشپزی، خواص قارچ، زندگی آنلاین، طرزتهیه مربا قارچ، قارچ دکمه ای تعداد بازديد: 89 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز