Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 03:53

24
خرداد
مربای توت سیاه ، خوشمزه و خوش رنگ

مربای توت سیاه ، خوشمزه و خوش رنگ

شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و بگذارید به جوش بیاید روی حرارت به مدت 10 دقیقه بجوشد تا قوام بیاید و بعد ساقه های توت سیاه را جدا کنید و داخل آب و شکر اضافه کنید و حرارت را روی ملایم قرار دهید تا شیرینی شیره به خورد توت ها بگیرد.

مواد لازم برای مربا توت سیاه :

 توت سیاه یک کاسه 
شکر   یک کاسه
آب  یک و نیم کاسه 

 

طرز تهیه مربا توت سیاه :

شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و بگذارید به جوش بیاید روی حرارت به مدت 10 دقیقه بجوشد تا قوام بیاید و بعد ساقه های توت سیاه را جدا کنید و داخل آب و شکر اضافه کنید و حرارت را روی ملایم قرار دهید تا شیرینی شیره به خورد توت ها بگیرد. سپس زیر آن را خاموش کنید و اجازه بدهید سرد شود و داخل ظروف در دار داخل یخچال نگهداری کنید.

 

نکته برای تهیه مربا توت سیاه :

توت نباید زیاد پخته شود.

 

بیشتر بخوانید:

یک روش جدید برای پخت مربای توت فرنگی

مربای پوست پرتقال ؛ مدل رولی و خلالی

برچسب ها: آموزش شیرینی پزی، طرز تهیه مربا توت سیاه، فوت و فن پخت مربا تعداد بازديد: 692 تعداد نظرات: 1

نظرات

  • تمام میوه های آبدار اگر لابلای انها بمیزان یک دوم میوه شکر پاشیده شود مدت نیم ساعت بگذرد خود میوه آب پس میدهد و هیچ نیازی ب اضافه کردن آب ندارد . .

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز