Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 14:47

26
مهر
ژله انگور و ماست

ژله انگور و ماست

دانه‌های انگور را در 4 لیوان مناسب و زیبا بریزید. آن‌گاه آب‌انگور را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید.

تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه

 

مواد لازم ژله انگور و ماست

انگور 250 گرم

آب انگور 500 میلی‌لیتر  (2 پیمانه)

پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری

ماست كم‌چرب یك‌دوم پیمانه

 

روش تهیه ژله انگور و ماست

دانه‌های انگور را در 4 لیوان مناسب و زیبا بریزید. آن‌گاه آب‌انگور را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس آن را از روی حرارت بردارید و پودر ژلاتین را رویش بپاشید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود. همین‌كه محلول ژله خنك شد، نیمی از آن را در لیوان‌ها، روی انگور بریزید و در یخچال بگذارید تا ژله كاملاً سفت شود. حالا باقیمانده ژله‌ را با ماست مخلوط كنید و به آرامی روی ژله بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا این لایه از دسر نیز ببندد.

 

برچسب ها: دسر، ژله، روش تهیه دسر، ژله انگور و ماست، ژله ماست، ژله انگور، روش تهیه ژله تعداد بازديد: 1024 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این ژله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز