مواد لازم براي حدود40 عدد
آرد 150 گرم
شکر 100 گرم
پودر کاکائو 50 گرم
نمک يك دوم قاشق چایخوری
کرة سرد و خرد كرده 125 گرم
اسانس وانیل يك دوم قاشق چایخوری
آرد، شکر، پودر کاکائو و نمک را در كاسة دستگاه غذاساز بريزيد و مخلوط كنيد.
آنگاه کره و وانیل را بيفزائيد و دوباره دستگاه را روشن کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
سپس خمیر را در كيسة نايلوني بگذاريد و 2 ساعت در یخچال نگه داريد. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقريبي 6 میلیمتر باز کنيد و با برشگر به قطر 3 سانتیمتر قالب بزنيد. خميرها را در سيني بچينيد و به مدت تقريبي 20-25 دقيقه، در فر گرمكرده با دماي 160 درجة سانتيگراد بپزيد.
یادآوری: میتوانيد شيريني را با شکلات سفید آبكرده و بادام پرك بيارائيد.