Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 18:43

28
مهر
شيرينی زنجفيلی

شيرينی زنجفيلی

همه مواد را به جز پودر شكر و پودر زنجفیل، در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید.

سعید بابارحیمی

 

مواد لازم شيرينی زنجفيلی

برای حدود 1/5 كیلوگرم شیرینی

روغن جامد مرغوب               350 گرم

پودر شكر                300 گرم

پودر زنجفیل           10 گرم

بیكینگ پودر           1 قاشق چایخوری

آرد           750 گرم

گردوی آسیاب كرده 75 گرم

پودر نارگیل برشته كرده         50 گرم

پودر شكر برای روی شیرینی                به میزان لازم

پودر زنجفیل برای روی شیرینی                به میزان لازم

 

روش تهیه شيرينی زنجفيلی

همه مواد را به جز پودر شكر و پودر زنجفیل، در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود. آن‌گاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 1 سانتیمتر باز كنید و با برشگر هلالی شكل قالب بزنید و با فاصله از هم، در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید. سپس شیرینی را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 150 درجه سانتیگراد بپزید. حالا شیرینی را از فر درآورید و بگذارید در سینی خنك شوند. اینك روی شیرینی‌ها، مخلوط پودر شكر و زنجفیل بپاشید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینی، شیرینی پزی، شيرينی زنجفيلی، مواد لازم شيرينی زنجفيلی، روش تهیه شيرينی زنجفيلی تعداد بازديد: 986 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز