Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 20:30

29
اردیبهشت
شیرینی آفتابگردان

شیرینی آفتابگردان

روش تهیه شیرینی آفتابگردان

لیلا آیانی صفت

 

 

 

مواد لازم برای حدود 40 عدد

كره                                     120 گرم

پودر شكر                            50 گرم

وانیلین                               یك چهارم قاشق چایخوری

زرده تخم مرغ                     2 عدد

آرد                                   180 گرم

پودر كاكائو                        20 گرم

نمك                                1 پینچ

شكلات چیپسی              به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه خمیر تزئینی

كره نرم                        80 گرم

پودر شكر                     70 گرم

تخم مرغ همزده           35 گرم

وانیلین                      یك چهارم قاشق چایخوری

آرد                           80 گرم

آرد ذرت                    25 گرم

پودر كاسترد             20 گرم

بیكینگ پودر              یك چهارم قاشق چایخوری

رنگ زرد خوراكی       اندكی

روش تهیه شیرینی آفتابگردان

كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه وانیلین و زرده‌های تخم مرغ رابیفزائید و 2 دقیقه دیگر مواد را هم بزنید. سپس مخلوط الك كرده آرد، پودر كاكائو ونمك را افزوده و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. حالا خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید.

اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به قطر تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر، قالب بزنید و در سینی شیرینی پزی دارای كاغذ روغنی بچینید. خمیر تزئینی را در قیف دارای ماسوره شماره 67 یا 68 بریزید و روی خمیر‌های قالب زده را به شكل گل آفتابگردان بیارائید.

سپس در مركز گل، اندكی شكلات چیپسی بریزید و سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. آن‌گاه شیرینی‌ها را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه بپزید و روی پنجره سیمی خنك كنید.

روش تهیه خمیر تزئینی: كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم مرغ و وانیلین را بیفزائید و هم بزنید. سپس مخلوط آرد، آرد ذرت، پودر كاسترد و بیكینگ پودر را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا اندكی از رنگ خوراكی را به این مایه بیفزائید و مخلوط سازید. 

 

برچسب ها: آموزش شیرینی، شیرینی، روش تهیه شیرینی، مواد لازم شیرینی، شیرینی آفتابگردان، شیرینی با خمیر تعداد بازديد: 2314 تعداد نظرات: 2

نظرات

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز