Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 20:15

15
اردیبهشت
كیك فنجانی كافه لاته

كیك فنجانی كافه لاته

روش تهیه كیك فنجانی كافه لاته

افسانه ظروفی

 

 

 

مواد لازم برای 12 عدد

كره‌ نرم                                          125 گرم

شیر جوشیده و خنك شده                180 میلی‌لیتر

تخم‌مرغ                                        3 عدد

 وانیلین                                        یك‌چهارم قاشق چایخوری

شكر دانه ریز                                 150 گرم

آرد                                               185 گرم

بیكینگ‌پودر                                   یك و یك‌چهارم قاشق چایخوری

شیر خشك                                  یك و یك‌دوم قاشق سوپخوری

قهوه فوری                                   1 قاشق سوپخوری

خامه‌ فرم گرفته در صورت دلخواه      به میزان لازم

 روش تهیه كیك فنجانی كافه لاته

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب 12 تائی مافن را با كپسول‌های كاغذی بپوشانید. كره و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بجوشانید و بگذارید خنك شود. سپس تخم‌مرغ‌ها و وانیلین‌ را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید و شكر را كم‌كم به آن بیفزائید.

حالا مواد خشك باقیمانده را همراه با مخلوط شیر وكره، به طور یك در میان درون مایه تخم‌مرغی بریزید و مخلوط كنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود. اكنون مایه فراهم كرده را در قالب‌ها بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر بپزید. اینك كیك‌های فنجانی را از فر درآورید و روی پنجره سیمی خنك كنید.

آن‌گاه در صورت دلخواه، روی كیك‌ها را با خامه فرم گرفته بپوشانید و با ستاره‌های برفی دست ساختتان از خمیر فوندانت بیارائید.

 

برچسب ها: کیک، آموزش کیک، کیک فنجانی، مواد لازم کیک فنجانی، كیك فنجانی كافه لاته، کیک کافه لاته، کافه لاته تعداد بازديد: 790 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز