Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 17:30

10
اسفند
مربای کدو حلوایی

مربای کدو حلوایی

طرز تهیه مربای کدو حلوایی

مربای کدو حلوایی

 

 

مواد لازم :

 

كدو حلوایی........................................................2 كیلوگرم

آهك سفید........................................................2-3 پیمانه

آب برای آهك........................................................10-12 پیمانه

آب........................................................مقداری كه سطح كدوها را بپوشاند

شكر  ........................................................5/2 كیلوگرم

جوهر لیمو ........................................................یك سوم قاشق چایخوری

دانه‌ی هل ........................................................1 قاشق چایخوری

 

روش تهیه :

 

كدو را پس از شستن پوست بگیرید. به كمك پوست‌كن از كدو ورقه‌های نازكی برش بزنید و مانند مربای خیار ورقه‌ها را به شكل گل در آورید، گل‌ها را با نخ و سوزن به هم وصل كنید. آهك و آب را مخلوط نمائید و بگذارید كاملاً ته نشین شود. آب روی آنرا جدا كنید و سپس كدوها را در آن بریزید و بگذارید 24 ساعت بماند. آنگاه كدوها را در آبكش ریخته بشوئید و به مدت 3-2 ساعت در آب سرد بریزید و چند بار آب آن را عوض كنید. آب و شكر را روی حرارت بگذاریدتا كاملاً به جوش آید و به مدت 15 دقیقه بجوشد، سپس كدوها را در آن بریزید و شعله را كم كنید تا آرام‌آرام بجوشد. در ظرف را بگذارید. این مربا تقریباً به مدت طولانی باید روی حرارت بماند (5-4 ساعت). زمانیكه شربت مربا تقریباً رو به غلظت می‌رود جوهر لیمو را اضافه كنید و در پایان دانه‌های هل را نیز در داخل مربا بریزید. این مربا بسیار زیباست. قطعات كدو حتماً باید در داخل شهد باشد تا شفاف و پُر شهد بماند.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، مربای کدو حلوایی تعداد بازديد: 948 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز