آرزو گنجی
مواد لازم برای 40 عدد
عسل 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
كره 90 گرم
شكر قهوهای 65 گرم
پودر زنجفیل 1 قاشق چایخوری
آرد 50 گرم
روش تهیه سیگارت اِسنَپ
عسل، كره و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كره و شكر حل شوند. آنگاه ظرف را از روی حرارت بردارید و چند دقیقه كنار بگذارید. سپس زنجفیل و آرد را بیفزائید و با قاشق مخلوط كنید. حالا سینی تفلون را چرب كنید و هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از این مایه بردارید و با فاصلههای تقریبی 21 سانتیمتر از یكدیگر در سینی بریزید.
مراقب باشید كه هر بار فقط 4 سیگارت در سینی بریزید. اكنون سینی را در فر گرم كرده با دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید و بعد از 5دقیقه، از فر در آورید. 3 دقیقه صبر كنید. سپس هر یك را رول كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.