تحریریه زندگی آنلاین - گروه آشپزی :
مواد لازم
پیاز |
۲ عدد |
ادویه |
به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز |
به مقدار کافی |
آویشن و زیره |
به مقدار لازم |
جگر مرغ |
۴۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی |
۲ قاشق غذا خوری |
فلفل دلمه ای |
نصف یک عدد |
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خوراک لوبیای اقتصادی
طرز تهیه
پیازها را به صورت خلالی ریز خرد کنید. تابه ای بزرگ را روی حرارت قرار دهید و مقدار کمی روغن مایع به آن اضافه کنید تا داغ شود سپس پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا سبک شود. ادویه ، نمک ، زیره ، آویشن ، فلفل سیاه و فلفل قرمز را اضافه کرده هم بزنید تا بویش بلند شود. جگرها را که به اندازه دلخواه خرد کرده اید با به صورت درسته به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا رنگش عوض شود. رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ باز کند. فلفل دلمه نگینی را اضافه کنید و تفت دهید. در تابه را ببندید و حرارت را کم کنید تا جگرها با حرارت ملایم بپزند. هر از گاهی در تابه را بردارید و هم بزنید و زمانی که آب جگر ها کشیده شد تفت دهید تا حالت برشته بگیرند و سپس شعله را خاموش نمایید. برای روش دوم پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید ، سیر و ادویه را اضافه کرده تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه کرده تفت دهید سپس جگر را اضافه کنید ، فلفل دلمه و نمک و کره را اضافه کرده و در تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد.