Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 مرداد 1404 - 23:01

28
مرداد
دوپیازه جگر مرغ

دوپیازه جگر مرغ

پیازها را به صورت خلالی ریز خرد کنید. تابه ای بزرگ را روی حرارت قرار دهید و مقدار کمی روغن مایع به آن اضافه کنید تا داغ شود سپس پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا سبک شود.

تحریریه زندگی آنلاین - گروه آشپزی : 

 

مواد لازم

 

پیاز

۲ عدد

ادویه

به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز

 به مقدار کافی

آویشن و زیره

 به مقدار لازم

جگر مرغ

۴۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی

 ۲ قاشق غذا خوری

فلفل دلمه ای

نصف یک عدد

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه خوراک لوبیای اقتصادی

 

طرز تهیه

پیازها را به صورت خلالی ریز خرد کنید. تابه ای بزرگ را روی حرارت قرار دهید و مقدار کمی روغن مایع به آن اضافه کنید تا داغ شود سپس پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا سبک شود.  ادویه ، نمک ،  زیره ،  آویشن ، فلفل سیاه و فلفل قرمز را اضافه کرده هم بزنید تا بویش بلند شود.  جگرها را که به اندازه دلخواه خرد کرده اید با به صورت درسته به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا رنگش عوض شود.  رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ باز کند.  فلفل دلمه نگینی را اضافه کنید و تفت دهید.  در تابه را ببندید و حرارت را کم کنید تا جگرها با حرارت ملایم بپزند.  هر از  گاهی در تابه را بردارید و هم بزنید و زمانی که آب جگر ها کشیده شد تفت  دهید تا حالت برشته بگیرند و سپس شعله را خاموش نمایید. برای روش دوم پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید ، سیر و ادویه را اضافه کرده تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه کرده تفت دهید سپس جگر را اضافه کنید ، فلفل دلمه و نمک و کره را اضافه کرده و در تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد. 

بیشتربخوانید:

تعداد بازديد: 14 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز