Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 25 مرداد 1397 - 16:19

10
آذر
كيك فوری با تزئين توت‌فرنگی

كيك فوری با تزئين توت‌فرنگی

طرز تهیه كيك فوری با تزئين توت‌فرنگی

كيك فوری با تزئين توت‌فرنگی

 

 

مواد لازم:

 

كره‌ی نرم.........................................125 گرم

شكر  .............................................120 گرم

تخم‌مرغ .............................................3 عدد

وانیل.................................................یك‌چهارم قاشق چایخوری

آرد ..................................................225 گرم

بیكینگ‌پودر ......................................یك و یك‌چهارم قاشق چایخوری

شیر ............................................. 60 میلی‌لیتر (یك چهارم پیمانه)

 مارمالاد یا مربای آلبالو  .........................160 گرم

خامه‌ی فرم گرفته حدود ......................250 گرم

 توت‌فرنگی تازه ...............................به میزان لازم

 

 طرز تهیه

 

كره، شكر، تخم‌مرغ، وانیل، آرد، بیكینگ‌پودر و شیر را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با سرعت كند همزن برقی بزنید تا مواد با یكدیگر مخلوط شوند (حدود 5 دقیقه). آن‌گاه سرعت همزن را افزایش دهید و همزدن را ادامه دهید تا زمانی كه رنگ مایه روشن شود و تقریبا حجم آن افزایش پیدا كند (حدود 5 دقیقه). سپس مایه را درون قالب 12 تائی مافن دارای كپسول كاغذی بریزید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانی كه كیك‌ها طلائی‌رنگ شوند، بپزید. حالا كیك‌ها را روی پنجره‌ی سیمی بگذارید و صبر كنید تا خنك شوند. بعد دایره‌ای به قطر 4 سانتیمتر از سر هر یك از كیك‌ها بردارید و درون حفره‌های ایجاد شده را از مربای آلبالو پر كنید. اكنون قدری خامه‌ی فرم گرفته روی آنها قرار دهید و با برش‌هائی از توت‌فرنگی تزئین كنید.

یادآوری: برای تهیه‌ی كیك‌های فوری (Quick mix) حتماً از همزن برقی استفاده كنید و مخلوط‌كن یا دستگاه غذاساز را جایگزین آن نكنید! كره‌ی مصرفی در این كیك‌ها نباید در حالت ذوب شدن باشد زیرا موجب سفت شدن بافت كیك می‌شود. همچنین بهتر است دمای كره، شیر و تخم‌مرغ به دمای محیط برسد و بعد مورد استفاده قرار گیرد.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كيك فوری با تزئين توت‌فرنگی تعداد بازديد: 400 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز