کیکهای یخچالی یکی از سادهترین و خوشمزهترین کیکها می باشد که شما می توانید این کیک ساده و خوشمزه را این بار با طعم نسکافه تهیه کنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کمپوت سیب با ماندگاری بالا
مواد لازم
نشاسته ذرت ۳ ق غذا خوری
آرد شیرینی پزی ۳ ق غذا خوری
نسکافه (قهوه فوری) ۳ ق مربا خوری
شکر ۱ پیمانه
خامه قنادی یا صبحانه ۲۰۰ گرم (می توانید ۱۰۰ گرم خامه صبحانه و ۱۰۰ گرم خامه قنادی بزنید)
بیسکویت پتی بور ۴ الی ۵ بسته
میوه برای تزیین
شیر ۳ لیوان
شتربخوانید:
طرز تهیه کیک پارما چیکن
طرز تهیه کیک یخچالی نسکافه ای
مرحله اول: مخلوط کردن مواد
ابتدا کمی از شیر را داخل یک ظرف ریخته و نشاسته ذرت را اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته ذرت باز شود و بعد کل شیر را اضافه کنید و هم بزنید و بعد آرد الک شده را به مخلوط شیر اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کردن و هم بزنید تا کاملا صاف و یکدست شود. اگر یکدست نبود می توانید یک بار از الک رد کنید.
مرحله دوم: جوشاندن مواد
در ادامه شکر و نسکافه فوری را اضافه کرده و هم بزنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مداوم هم بزنید تا به غلظت برسد، باید این کار مداوم انجام دهید و حرارت کم باشد تا بوی خامی نشاسته و آرد گرفته شود و زمانی که به غلظت فرنی رسید باید قابلمه را زروی حرارت بردارید و خامه ی را که از قبل داخل دمای محیط قرار دادید و شل شده را کم کم اضافه کنید و با همزن دستی مواد را هم بزنید تا خامه حسابی مخلوط شود.
مرحله سوم: تهیه کیک یخچالی نسکافه ای
در ادامه داخل قالب مورد نظر را یک نایلون انداخته و از بیسکویت ها بردارید و کمی از مواد تهیه شده روی آن بزنید و کنار هم در قالب بچینید تا ظرف پر شود. سپس ظرف را برای ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا بیسکویت ها نرم شود و در انتها می توانید به دلخواه روی کیک را با بیسکویت پودر شده و مویه دلخواه خود تزیین کنید. نوش جان
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کاپ کیک خرما خانگی
فوت و فن های دستور پخت کیک یخچالی نسکافه ای
مایه نباید سرد شود اگر سرد شد می توانید مجدد روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.
می توانید یک ردیف بیسکویت پتی بور ساده و یک ردیف بیسکویت شکلاتی استفاده کنید.
به دلخواه می توانید بین لایه از موز یا گردو نیز استفاده کنید.