Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 04:43

3
مهر
طرز تهیه پاپس کیک به روش خانگی

طرز تهیه پاپس کیک به روش خانگی

پاپس کیک یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که به شیوه های متنوعی تزیین می‌شود.

 چی شی: پاپس کیک یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که به شیوه های متنوعی تزیین می‌شود.

 
 

طرز تهیه پاپس کیک ساده و خوشمزه به روش خانگی

مواد لازم پاپس کیک

 
خرده کیک به مقدار کافی
خامه صبحانه یا گاناش به مقدار کافی
شکلات تخته ای به مقدار کافی

طرز تهیه پاپس کیک ساده و خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه پاپس کیک

مرحله اول

برای تهیه پاپس کیک خوشمزه در ابتدای کار خرده کیک ها را درون یک کاسه مناسب ریخته و مقداری خامه صبحانه به آن می افزاییم، سپس با لیسک به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و منسجم حاصل شود.

 مرحله دوم

توجه داشته باشید خمیر بدست آمده شل یا سفت نباشد. حالا از خمیر به اندازه یک گردو درشت جدا کرده و در دست گرد می کنیم، سپس درون یک سینی مناسب را با کاغذ روغنی می پوشانیم و توپک ها را درون آن می گذاریم.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کیک کشمشی گردویی؛ بدونِ فر و حرفه‌ای

طرز تهیه پاپس کیک ساده و خوشمزه به روش خانگی

مرحله سوم

حالا سینی را درون فریزر می گذاریم تا توپک ها کاملا سفت شوند. در ادامه شکلات تخته ای را روی حرار بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا ذوب شود، سپس توپک ها را از فریزر خارج کرده و درون شکلات می غلطانیم.

 مرحله چهارم

در ادامه توپک های شکلاتی را مجددا درون سینی می چینیم و درون یخچال قرار می دهیم تا شکلات سفت شود. در نهایت پاپس کیک ها را با شکلات ذوب شده تزیین کرده و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

  بیشتر بخوانید:

کیک هویج بدون نیاز به فر + دستور تهیه

 

 

 

 

برچسب ها: کیک، شکلات، کیک خانگی، طرز تهیه، گاناش تعداد بازديد: 238 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز