چی شی: پاپس کیک یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که به شیوه های متنوعی تزیین میشود.
مواد لازم پاپس کیک |
|
خرده کیک | به مقدار کافی |
خامه صبحانه یا گاناش | به مقدار کافی |
شکلات تخته ای | به مقدار کافی |
طرز تهیه پاپس کیک
برای تهیه پاپس کیک خوشمزه در ابتدای کار خرده کیک ها را درون یک کاسه مناسب ریخته و مقداری خامه صبحانه به آن می افزاییم، سپس با لیسک به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و منسجم حاصل شود.
توجه داشته باشید خمیر بدست آمده شل یا سفت نباشد. حالا از خمیر به اندازه یک گردو درشت جدا کرده و در دست گرد می کنیم، سپس درون یک سینی مناسب را با کاغذ روغنی می پوشانیم و توپک ها را درون آن می گذاریم.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کیک کشمشی گردویی؛ بدونِ فر و حرفهای
مرحله سوم
حالا سینی را درون فریزر می گذاریم تا توپک ها کاملا سفت شوند. در ادامه شکلات تخته ای را روی حرار بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا ذوب شود، سپس توپک ها را از فریزر خارج کرده و درون شکلات می غلطانیم.
در ادامه توپک های شکلاتی را مجددا درون سینی می چینیم و درون یخچال قرار می دهیم تا شکلات سفت شود. در نهایت پاپس کیک ها را با شکلات ذوب شده تزیین کرده و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.
بیشتر بخوانید:
کیک هویج بدون نیاز به فر + دستور تهیه