Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 18:09

24
آبان
خوراك مرغ و عدس

خوراك مرغ و عدس

قابلمه بزرگی را روی حرارت اجاق قرار دهید. آن‌گاه مرغ و 2 قاشق غذاخوری از آب مرغ را بیفزایید و تفت دهید.

تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه

 

مواد لازم خوراك مرغ و عدس

برای 6 نفر

سینه مرغ بدون پوست                       8 عدد (5/1 كیلوگرم)             1590 كیلوكالری

آب مرغ                                           1 پیمانه (250 میلی‌لیتر)         50 كیلوكالری

پیاز خرد كرده                                   1 عدد متوسط                      18 كیلوكالری

سیر له كرده                                    1 حبه                                 0 كیلوكالری

پوره گوجه‌فرنگی                              400 گرم                              70 كیلوكالری

قارچ حلقه‌ای خردكرده                      300 گرم                              40 كیلوكالری

رب گوجه‌فرنگی                              1 قاشق غذاخوری                 10 كیلوكالری

پودر ارگانوی خشك                         یك‌دوم قاشق چایخوری            0 كیلوكالری

عدس قرمز                                   یك‌سوم پیمانه (65 گرم)           200 كیلوكالری

زیتون بدون هسته                          یك‌دوم پیمانه (80 گرم)            80 كیلوكالری

جعفری تازه و خرد كرده                   2 قاشق غذاخوری                  10 كیلوكالری

انرژی كل:                                   2100 كیلوكالری

روش تهیه خوراك مرغ و عدس

قابلمه بزرگی را روی حرارت اجاق قرار دهید. آن‌گاه مرغ و 2 قاشق غذاخوری از آب مرغ را بیفزایید و تفت دهید. گهگاهی آن را برگردانید. وقتی مرغ طلائی شد آن را از تابه خارج كنید. آن‌گاه پیاز، سیر و 2 قاشق غذاخوری آب مرغ را به تابه اضافه كنید و هم بزنید تا پیاز نرم شود. حالا پوره گوجه‌فرنگی، قارچ، رب گوجه‌فرنگی، آب مرغ، ارگانو و عدس را بیفزایید و مرغ را به تابه برگردانید. در قابلمه را بگذارید و صبر كنید تا خوراك به آرامی برای حدود 30 دقیقه بجوشد و مرغ نرم شود. اكنون زیتون و جعفری را اضافه كنید و خوراك را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بكشید.

نکته تغذیه‌ای: یكی از اثرات خوب عدس كاهش كلسترول می‌باشد كه به خاطر مقدار قابل توجه و نوع فیبرهای آن است. همین فیبرها می‌توانند به كاهش قندخون كمك كنند.

 

برچسب ها: غذای رژیمی، خوراک مرغ، خوراك مرغ و عدس، مواد لازم خوراك مرغ و عدس، روش تهیه خوراك مرغ و عدس تعداد بازديد: 1842 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز