مواد لازم برای املت پنیر و اسفناج :
روغن مایع : یک قاشق غذا خوری
تخم مرغ هم زده شده : 3 عدد
اسفناج خرد شده : یک پیمانه
پیاز کوچک نازک برش زده : یک چهارم پیمانه
قارچ خرد شده : نصف پیمانه
سیر رنده شده : یک حبه
گوجه فرنگی خرد شده : نصف پیمانه
پنیر خرد شده : 3 قاشق غذا خوری
طرز تهیه املت پنیر و اسفناج :
در یک کاسه، تخم مرغ، اسفناج، پیاز، قارچ ، سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
در ماهیتابه روغن بریزید و پس از گرم شدن، مخلوطی از تخم مرغ را در روغن بریزید و بگذارید خودش را بگیرد.
سپس داخل آن را با گوجه و پنیر پر و سرو کنید.