خوراک قفازی را میتوان به صورت یک غذای گرم هم استفاده کرد که در آن صورت باید به جای سس مخلوط ماست و سس مایونز و سیر از سسی داغ که حاوی رب گوجه و کره و کمی آب جوش است، برای روی خوراک استفاده کرد. توصیه من به شما سس ماست و سیر است. حتما امتحان کنید.
مواد لازم
هویج: ۵ عدد
بادمجان: ۵ عدد
کدو سبز: ۵ عدد
فلفل دلمهای: ۲ عدد
لوبیاسبز: ۲ لیوان
قارچ: یک بسته
پیازداغ: سه قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
رب: دو قاشق غذاخوری
سیر: پنج حبه بزرگ
ماست سون: سه لیوان
سس مایونز: سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: سیاه به اندازه لازم
چیپس خلالی: به اندازه دلخواه
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه خوراک قفقازی
*اول همه سبزیجات را میشوریم. بادمجان، کدو، هویج، فلفل دلمهای و لوبیاسبز را خلالی برش میزنیم. همه مواد را با نصف قارچها داخل قابلمه میریزیم و اندازه نصف لیوان آب میریزیم و میگذاریم روی ملایم گاز تا مواد بخار پز شود.
*بعد از اینکه مواد بخار پز شد همه را توی یک آبکش خالی میکنیم و کنار میگذاریم.
*داخل یک ماهی تابه بزرگ کمی روغن زیتون میریزیم و سبزیجات را اضافه میکنیم و حدود یک ربع مواد را با هم تفت میدهیم و بعد گاز را خاموش میکنیم و کنار میگذاریم تا خنک بشود.
*حالا به مهمترین بخش تهیه خوراک قفقازی میرسیم که درست کردن سس است. ماست و سس مایونز را با هم مخلوط میکنیم و حبههای سیر را داخل آن رنده میکنیم. نمک و فلفل را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. همه طعم این خوراک به طعم سیر رنده شده در سس بستگی دارد که بهتر است طعم قالبی باشد.
*در این مرحله سس را به سبیزجات تفت داده شده اضافه میکنیم و چند قاشق از آن را نگه میداریم. سبیزیجات را که خوب با سس مخلوط شده در ظرف مورد نظر برای سرو میریزیم.
*با باقی مانده سس روی سطح خوراک قفقازی را میپوشانیم به شکلی که کاملا سفید باشد. در این مرحله که آخرین مرحله است، گوش چرخ کرده را که با پیاز داغ و ادویه و رب گوجه تفت داده ایم و آماده کرده ایم، روی خوراک میریزیم.
*قارچ تفت داده شده و چیپس خلالی را نیز روی خوراک میچینیم و به دلخواه تزیین میکنیم. ظرف خوراک را به مدت سه ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خنک بشود. خوراک قفقازی لذیذ ما آماده ست. این غذا به صورت سرد سرو میشود.