Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 23:35

7
خرداد
پلوی‌ مراکشی

پلوی‌ مراکشی

پیاز را همراه با کره و روغن تفت دهید تا سبک و طلائی شود. آن گاه گوشت را بیفزائید و بعد از کمی تفت دادن ادویه و فلفل را افزوده تا گوشت تغییر رنگ دهد.

معصومه فلاحی

 

مواد لازم برای 4-6 نفر 

پیاز                                                      1 عدد

مخلوط کره و روغن                                  به میزان لازم

گوشت خورشی                                     300 گرم

ادویه خورشی                                       یک قاشق سوپخوری

فلفل قرمز                                             به میزان لازم

پودر عصارۀ گوشت                                 1 عدد

آب جوش                                             به میزان لازم

نمک و زردچوبه                                     به میزان لازم

پیاز داغ                                               3 قاشق سوپخوری

سیب زمینی پخته و ریز خرد کرده             2 عدد

شوید خشک                                       2 قاشق سوپخوری

نخود پخته                                          یک پیمانه

بادمجان حلقه ای خرد کرده و تفت داده     2 عدد

برنج                                                  3 پیمانه

روش‌ تهیه پلوی‌ مراکشی

پیاز را همراه با کره و روغن تفت دهید تا سبک و طلائی شود.

آن گاه گوشت را بیفزائید و بعد از کمی تفت دادن ادویه و فلفل را افزوده تا گوشت تغییر رنگ دهد.

سپس عصاره را در آب جوش حل کنید و به گوشت بیفزائید و اجازه دهید تا گوشت پخته شود و آب آن کشیده شود.

حالا نمک، زردچوبه، پیاز داغ، سیب زمینی، شوید، نخود و بادمجان را اضافه کنید و مواد را خوب باهم مخلوط نمائید.

اینک برنج آبکشیده را با مواد فراهم کرده مخلوط کنید.

در قابلمۀ مناسبی قدری روغن بریزید و مخلوط فراهم‌کرده را در قابلمه ریخته و به مدت تقریبی 30 دقیقه دم بگذارید.

منبع: شور و شیرین 

بیشتر بخوانید:

پلو هفت رنگ

بریانی پلوی حیدرآبادی

سبزی پلو با کیلکای برشته

پلو و خورش بامیه هندی

مانی پلو دامغان

آموزش انواع پلو

شیرین پلوی گیلان

 

برچسب ها: آشپزی، آموزش پلو، آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، پلوی‌ مراکشی، دستور تهیه پلوی‌ مراکشی، روش تهیه پلوی‌ مراکشی، غذای مراکشی، آشپزی مراکشی تعداد بازديد: 98 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز