Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 01:31

22
فروردین
پیچاق قیمه؛ غذای سنتی اردبیل

پیچاق قیمه؛ غذای سنتی اردبیل

خورش بادام اردبیلی یا خورش پیچاق قیمه یکی از خورش‌های ایرانی و غذای سنتی و محلی مردم شهر اردبیل است که مواد تشکیل دهنده آن شامل گوشت، خلال بادام، تخم مرغ و ادویه‌های مختلف است.

خورش بادام اردبیلی یا خورش پیچاق قیمه یکی از خورش‌های ایرانی و غذای سنتی و محلی مردم شهر اردبیل است که مواد تشکیل دهنده آن شامل گوشت، خلال بادام، تخم مرغ و ادویه‌های مختلف است. در ادامه آموزش پخت این خورش خوشمزه را برای شما آماده کرده ایم.

خورش بادام اردبیلی یا خورش پیچاق قیمه یکی از خورش‌های ایرانی و غذای سنتی و محلی مردم شهر اردبیل است که مواد تشکیل دهنده آن شامل گوشت، خلال بادام، تخم مرغ و ادویه‌های مختلف است. در ادامه آموزش پخت این خورش خوشمزه را برای شما آماده کرده ایم.

مواد لازم برای پیچاق قیمه:

گوشت قیمه‌ای: ۵۰۰ گرم 

خلال بادام: ۱۵۰ گرم

پیاز داغ: ۱ پیمانه

تخم مرغ: ۳ عدد

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق مرباخوری

زعفران دم کرده: ۴ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

آبغوره: نصف پیمانه

روغن یا کره: به میزان لازم

طرز تهیه پیچاق قیمه:

۱. پیاز‌ها را خلالی کنید و با کمی کره تفت بدهید تا طلایی شوند، سپس گوشت‌ها را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدهید تا آب گوشت کشیده شود.

۲. مقداری ادویه و رب اضافه کنید و دوباره تفت بدهید و مقداری آب اضافه کنید و اجازه بدهید گوشت‌ها بپزند.

۳. خلال بادام را حدود دو ساعت در آب خیس کرده و آبکشی کنید و در کمی کره تفت بدهید و به همراه زعفران به گوشت‌های پخته شده اضافه کنید.

۴. وقتی میزان آب خورش به اندازه دلخواه رسید طعم آن را بچشید و ادویه و نمک، آبغوره و ادویه آن را باب میلتان اضافه کنید و اجاه بدهید جا بیفتد.

۵. پس از آن تخم مرغ‌ها را تک تک روی خورش می‌شکنیم و کمی زعفران روی زرده‌ها بپاشید و سپس در ظرف را ببندید تا تخم مرغ‌ها بسته شوند و در پایان در ظرف بکشید و با پیاز داغ تزیین کنید و نوش جان کنید.

نکاتی برای تهیه پیچاق قیمه:

می‌توانید تخم مرغ‌ها را نیمرو کرده و موقع سرو روی خورش قرار بدهید.

بیشتر رنگ این غذا از زعفران است، بهتر است رب گوجه فرنگی را حذف کنید و به جای آن زعفران استفاده کنید.

 

منبع :بیتوته

بیشتر بخوانید:

خورش سیب و آلو ؛ یک غذای اصیل ایرانی

قلیه میگو غذای خوشمزه و سالم و مفید جنوبی

کباب ترش ؛ خوشمزه ترین غذای گیلان

برچسب ها: تغذیه و سلامتی، آشپزی ایرانی، غذاهای محلی، دستپخت، سبک زندگی ایرانی، آموزش اشپزی، پیچاق قیمه، غذاهای سنتی اردبیلی، خورش های ایرانی تعداد بازديد: 820 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز