Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 17:55

24
آذر
اِمگِشت پلو

اِمگِشت پلو

برنج را مطابق با دستورالعمل‌های گذشته آبكش كنید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 2- 4 نفر

برنج                                   2 پیمانه

روغن مایع                           به میزان لازم

پیاز خردكرده                        1 عدد متوسط

گردوی خردكرده                   یك‌دوم پیمانه

كشمش پلوئی                    یك‌دوم پیمانه

ماهی تن                           1 قوطی

نمك، فلفل، ادویه و دارچین   به میزان لازم

گرد لیموعمانی                   1 قاشق چایخوری

گشنیز خردكرده                   300 گرم

شنبلیله‌ی خردكرده              100 گرم

 روش تهیه

برنج را مطابق با دستورالعمل‌های گذشته آبكش كنید. آن‌گاه در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید، روی اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید. سپس گردو، كشمش و ماهی تن را بیفزائید و قدری تفت دهید. حالا در تابه‌ی دیگری 2قاشق‌سوپخوری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. ادویه، گردلیمو، نمك، فلفل و دارچین را بیفزائید و تفت دهید. اینك همه‌ی مواد را، با برنج و سبزی، مخلوط كنید.

حال در قابلمه‌ی مناسبی قدری روغن بریزید، مخلوط برنج را بیفزائید و آن را به مدت تقریبی 45 دقیقه، دم كنید. سپس پلو را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید.

یادآوری: در صورت دلخواه می‌توانید 5 حبه سیر له‌كرده را با پیاز مخلوط كنید و تفت دهید.

برچسب ها: آشپزی، آشپزی ایرانی، انواع پلو با سبزیجات، اِمگِشت پلو، روش تهیه اِمگِشت پلو، انواع پلو مخلوط تعداد بازديد: 878 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز