Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 03:54

7
خرداد
املت با سالسای تند گوجه‌فرنگی

املت با سالسای تند گوجه‌فرنگی

روش تهیه املت با سالسای تند گوجه‌فرنگی

فاطمه درویش

 

 

مواد لازم برای 2 نفر

 تخم‌مرغ                           2 عدد

آب                                  3 قاشق سوپخوری

پیازچة خردكرده                   یك‌دوم قاشق چایخوری

سس فلفل تند                   یك‌چهارم قاشق چایخوری

شوید خردكرده                   یك‌دوم قاشق چایخوری

نمك و فلفل                       به میزان لازم

كره                               1 قاشق سوپخوری

پنیر چدار رنده‌كرده              یك‌چهارم پیمانه

سالسای تند گوجه‌فرنگی     یك‌چهارم پیمانه

خامه برای تزئین                به میزان لازم

 روش تهیه

تخم‌مرغ‌ها، آب، پیازچه، سس فلفل، شوید، نمك و فلفل را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه كره را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب شود. سپس مایه فراهم‌كرده را در تابه بریزید، در آن را بگذارید تا املت بپزد. حالا لبه املت را بلند كنید و آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز بپزد. اكنون پنیر چدار و سالسا را روی نیمی از املت بریزید و نیمه دیگر را روی مواد برگردانید و 2 دقیقة دیگر بپزید تا پنیر آب شود. اكنون املت را در بشقاب مناسبی بگذارید و رویش را با خامه و سالسا بیارائید.

یادآوری: برای تهیة سالسای تند گوجه‌فرنگی؛ در ظرفی 2 عدد گوجه‌فرنگی خردكرده، 1 عدد خیار خردكرده، 1 عدد فلفل دلمه‌ای خرد كرده، 1 عدد چیلی خرد کرده و یك دوم عدد پیاز خردكرده را با هم مخلوط كنید و از سركه و شكر به عنوان چاشنی آن استفاده نمائید.

 

برچسب ها: املت، املت با سالسای تند گوجه‌فرنگی، انواع املت، روش تهیه سالسا، انواع غذا با گوجه فرنگی، انواع غذای فوری تعداد بازديد: 1340 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز