Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 19:05

5
بهمن
كتلت‌كدوحلوائی با سالاد جوانه

كتلت‌كدوحلوائی با سالاد جوانه

پوست كدوحلوائی را بگیرید و كدو را به تكه‌های 3 سانتیمتری خرد كنید. آن‌گاه كدو را در سینی فر بریزید و رویش روغن زیتون، نمك و فلفل بپاشید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا برشته و طلائی رنگ شود.

فاطمه درویش

 

مواد لازم كتلت‌كدوحلوائی با سالاد جوانه

برای 12 نفر 

كدوحلوائی                                1 نصفه

روغن زیتون                               به میزان لازم

نمك و فلفل                              به میزان لازم

عدس پخته                               400 گرم

پنیر فتای خرد كرده                     50 گرم

جعفری خرد كرده                       1 پیمانه

آرد                                           به میزان لازم

تخم مرغ همزده                         2 عدد

شیر                                        2 قاشق سوپخوری

خرده نان                                  به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سالاد

كاهوی خرد كرده                       2 پیمانه

جوانه ماش                              یك چهارم پیمانه

گردوی آسیاب كرده                   یك چهارم پیمانه

پنیر فتای خرد كرده                   20 گرم

سركه                                    2 قاشق سوپخوری

روغن زیتون                             1 قاشق سوپخوری

روش تهیه كتلت‌كدوحلوائی با سالاد جوانه

پوست كدوحلوائی را بگیرید و كدو را به تكه‌های 3 سانتیمتری خرد كنید. آن‌گاه كدو را در سینی فر بریزید و رویش روغن زیتون، نمك و فلفل بپاشید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا برشته و طلائی رنگ شود. حالا عدس، پنیر فتا و جعفری را در ظرف مناسبی بریزید، كدو را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس هربار قدری از مواد فراهم كرده، بردارید و به شكل كتلت درآورید. اكنون كتلت‌ها را ابتدا در آرد بغلتانید و بعد درون مخلوط تخم‌مرغ و شیر بزنید و در خرده نان بغلتانید. اینك كتلت‌ها را در سینی مناسبی بچینید و در حدود یك ساعت در یخچال نگه دارید. آن‌گاه روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. حالا كتلت‌ها را در روغن داغ سرخ كنید و برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید. كتلت را همراه با سالاد جوانه ماش میل كنید.

روش تهیه سالاد: همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: انواع کتلت، سالاد جوانه، سس سالاد، كتلت‌كدوحلوائی با سالاد جوانه، كتلت‌كدوحلوائی، آشپزی با کدو حلوایی، سالاد مغذی تعداد بازديد: 1093 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز