Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 20:08

1
بهمن
توپ‌های اسفناج و برنج

توپ‌های اسفناج و برنج

برنج را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. آن‌گاه پیاز، اسفناج، سیب‌زمینی، پودر چیلی، پودر انبه، سیر، نمك و آرد نخودچی را به آن بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم توپ‌های اسفناج و برنج

برای 18 عدد 

برنج پخته                             2 پیمانه

پیاز ریز خرد كرده                    1 عدد متوسط

اسفناج ریز خرد كرده               1 پیمانه

سیب زمینی رنده كرده            1 عدد متوسط

پودر چیلی                            1 قاشق چایخوری

پودر انبه خشك                      1 قاشق چایخوری

سیر خرد كرده                       2 حبه

نمك                                    به میزان لازم

آرد نخودچی                          2 قاشق سوپخوری

روغن مخصوص سرخكردن       به میزان لازم

روش تهیه توپ‌های اسفناج و برنج

برنج را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. آن‌گاه پیاز، اسفناج، سیب‌زمینی، پودر چیلی، پودر انبه، سیر، نمك و آرد نخودچی  را به آن بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید تا مخلوط یكدستی حاصل شود.

سپس از این مخلوط، 18 عدد توپ درست كنید و آن‌ها را در روغن داغ سرخ نمائید. حالا توپ‌های اسفناج را روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود. اكنون آن‌ها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

برچسب ها: آشپزی، آشپزی با اسفناج، توپ‌های اسفناج و برنج، توپ های اسفناج، توپ های برنج تعداد بازديد: 1340 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز