Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 15:07

23
اسفند
خورش آلو و سیب زمینی

خورش آلو و سیب زمینی

طرز تهیه خورش آلو و سیب زمینی

خورش آلو و سیب زمینی

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر :

 

روغن مایع.........................................50 گرم

پیاز خلال كرده...................................2 عدد متوسط

گوشت مغزران...................................500 گرم

زردچوبه .........................................یك‌دوم قاشق چایخوری

سیب‌زمینی خرد شده........................300 گرم

نمك و فلفل....................................به میزان لازم

آلو  ..............................................400 گرم

رب گوجه‌فرنگی.............................یك قاشق سوپخوری

شكر 3 تا 4 ..................................قاشق سوپخوری

زعفران آب‌كرده .............................یك قاشق چایخوری

 

روش تهیه :

 

ابتدا روغن را در ظرف مناسبی بریزید و پیاز را درون آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. گوشت را اضافه كنید و به مدت پنج دقیقه تفت دهید. سپس زردچوبه را بیفزائید و پس از مخلوط‌كردن، آب را به آن اضافه نمائید و بگذارید گوشت با حرارت متوسط بپزد. در پایان سیب‌زمینی، نمك و فلفل را بیفزائید تا سیب‌زمینی هم بپزد ولی له نشود. در این میان، آلو را با مقداری آب بپزید و قبل از این كه له شود، رب و شكر را به آن اضافه كنید و بگذارید پنج دقیقه‌ی دیگر بجوشد. آن‌گاه به گوشت و سیب‌زمینی بیفزائید و به آرامی مخلوط نمائید و پس از افزودن زعفران، چند جوش كه خورد، خورش آماده‌ی مصرف می‌باشد. حالا آن را در ظرف مناسب بكشید و همراه با چلو میل كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، خورش آلو و سیب زمینی تعداد بازديد: 9385 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز