Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 16:35

3
اسفند
ماهی قزل آلا با سس بادام

ماهی قزل آلا با سس بادام

طرز تهیه ماهی قزل آلا با سس بادام

ماهی قزل آلا با سس بادام

 

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 

ماهی قزل آلا ....................................۴ عدد

نمک و فلفل......................................به مقدار لا زم

كره برای سس.................................۳۰ گرم

بادام پرک .........................................یک دوم فنجان

آبلیمو تازه .........................................۲ قاشق سوپ خوری

لیمو و شوید ......................................برای تزئین

روغن مخصوص سرخ كردنی.................۱۰۰ میلی لیتر

 

روش تهیه :

 

شكم ماهی را پاک كنید و بشوئید و با دستمال خشک كنید. بعد داخل شكم و روی پوست آن را نمک و فلفل بزنید. روغن را در تابه گرم كنید و ماهی را در آن به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه سرخ كنید. تا پوست ماهی برشته شود. سپس از تابه بردارید و داخل سینی بگذارید. در تابه ی دیگری كره را گرم و بادام را در آن سرخ كنید تا طلا ئی شود. در پایان، آب لیمو، را بیفزائید و سس بادام را بسرعت روی ماهی بریزید و با شوید و لیمو، آن را تزئین و بلا فاصل میل كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، ماهی قزل آلا با سس بادام تعداد بازديد: 798 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز