Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 15 خرداد 1404 - 09:07

13
خرداد
انواع ساندویچ تخم مرغ

انواع ساندویچ تخم مرغ

ساندویچ تخم مرغ یک ساندویچ مقوی ، سیر کننده و سریع است که میتوانید در کمتری زمان ممکن انواع ساندویچ تخم مرغ را تهیه کنید. تخم مرغ غذایی است که به سرعت آماده می شود و سرشار از پروتئین و مواد معدنی و اسیدهای آمینه

تحریریه زندگی آنلاین - گروه آشپزی :  ساندویچ تخم مرغ یک ساندویچ مقوی ، سیر کننده و سریع است که میتوانید در کمتری زمان ممکن انواع ساندویچ تخم مرغ را تهیه کنید. تخم مرغ غذایی است که به سرعت آماده می شود و سرشار از پروتئین و مواد معدنی و اسیدهای آمینه مورد نیاز بدن است. یک عدد تخم مرغ 3 درصد از نیاز روزانه کالری مردان و 4 درصد کالری مورد نیاز زنان را تامین می کند. یکی از ساده ترین و سریع ترین ساندویچ هایی که میتوانید آماده کنید ، ساندویچ تخم مرغ است که بسیار خوشمزه و مقوی است. 

 برای تهیه ساندویچ تخم مرغ اگر نان باگت در خانه ندارید میتوانید از نان لواش یا نان تنوری استفاده کنید و برای خوشمزه تر شدن ساندویچ میتوانید از گوجه فرنگی و خیار شور و در صورت تمایل سس گوجه فرنگی استفاده نمایید. 

 

ساندویچ تخم مرغ آب پز

مواد لازم

  

  تخم مرغ آب پز

3 عدد 

 سس مایونز

3 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی

 به مقدار لازم

 برگ کاهو تازه

 به مقدار لازم

نان باگت

 به مقدار لازم

نمک و فلفل

 به مقدار لازم

خیارشور 

دلخواه

 سس گوجه فرنگی 

دلخواه

 

طرز تهیه

3 عدد تخم مرغ را به همراه آب در قابلمه روی حرارت متوسط قرار د هید  ، حدود 15 دقیقه آب پز شدن تخم مرغ ها طول خواهد کشید.برای این که پوست تخم مرغ ها به راحتی جدا شود ، آب داغ ظرف را خالی کرده و روی تخم مرغ ها آب سرد بگیرید تا کمی از حرارت بیوفتد و دوباره آبش را خالی کنید و به راحتی پوست تخم مرغ ها را جدا نمایید. صبر کنید تا تخم مرغ ها سرد شوند سپس با یک چاقوی تیز آن ها را حلقه ای برش بزنید.مقداری از خمیر داخل نان باگت ها را خارج کنید و با قاشق همه سطح داخلی نان ها را سس مایونز آغشته کنید. حلقه های تخم مرغ را درون نان بچینید و سپس کاهو و گوجه فرنگی خرد شده را در نان قرار دهید. در صورت تمایل میتوانید خیار شور هم به این ساندویچ اضافه کنید. 

 

ساندویچ تخم مرغ و قارچ

مواد لازم

  

نان فانتزی

  به میزان دلخواه

تخم مرغ 

   1 – 2  عدد 

قارچ

  5 - 10 عدد

ژامبون خرد شده 

2 قاشق غذاخوری (اختیاری)

پیاز

 1 عدد کوچک

نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر

  به میزان دلخواه

روغن زیتون

  مقداری

پنیر پیتزا 

 مقداری

 

طرز تهیه

پیاز را خرد کرده با کمی روغن تفت دهید. قارچ را ورقه ای خرد کرده و به پیاز ها اضافه کنید تا آبش کشیده شود و سپس کناری بگذارید از حرارت بیوفتد. تخم مرغ را با نمک و فلفل سیاه ، آویشن و زردچوبه مخلوط کنید و هم بزنید یکدست شود. نان فرانسوی را از قسمت صاف روی زمین قرار دهید و به صورت مستطیل از روی نان برش زده و داخلش را خالی کنید. داخل نان را مخلوط روغن زیتون و پودر سیر بمالید. تخم مرغ را با قارچ و ژامبون مخلوط کرده و  داخل نان را با این مواد پر کنید و کمی پنیر پیتزا رویش بپاشید. نان را داخل فویل بپیچید و در سینی فر قرار دهید.ساندویچ تخم مرغ و قارچ را در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد. 

 

ساندویچ تخم مرغ اسپایسی

مواد لازم

 

تخم مرغ

  8 عدد بزرگ 

 سس مایونز

 1/2 پیمانه

سس فلفل

 2 قاشق غذاخوری

نمک

 1/4 قاشق غذاخوری

 آب لیمو

1/2 قاشق غذاخوری

 فلفل سیاه تازه آسیاب شده

به مقدار لازم

 پیازچه

 2 عدد

  نان تست

به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه

تخم مرغ ها را به همراه آب در یک قابلمه روی حرارت متوسط قرار دهید ، وقتی آب شروع به جوشیدن کرد ، شعله را کم کنید و اجازه دهید 10 دقیقه بجوشد.آب قابلمه را خالی کنید و روی تخم مرغ ها آب سرد بریزید می توانید چند تکه یخ هم داخل قابلمه بیندازید تا تخم مرغ ها به سرعت سرد شوند و روند پختشان تمام شود. هنگام سرد شدن تخم مرغ ها سس اسپایسی ساندویچ را تهیه کنید. سس مایونز ، سس فلفل ، نمک و آبلیمو و فلفل سیاهی که تازه آسیاب شده را مخلوط کنید. پیازچه ها را ریز خرد کنید. تخم مرغ ها را پوست گرفته و به قطعات درشت خرد کنید و پیازچه را رویشان بریزید و سپس سس را اضافه کرده و به آرامی با هم مخلوط نمایید.تعدادی نان تست را در بشقاب بچینید و از مخلوط تخم مرغ رویشان قرار دهید و روی ساندویچ را با پیازچه خرد شده تزئین کنید.

 

ساندویچ تخم مرغ رژیمی

مواد لازم

 

نان تست رژیمی

یک عدد

 ژامبون بدون چربی یا کم چرب

  60 گرم (حدود چهار ورق)

 زرده تخم مرغ

 یک عدد

 نمک 

 به میزان لازم

  پنیر لبنه کم چرب

 به میزان لازم

 

طرز تهیه

ژامبون ها را 20 ثانیه در مایکروفر گرم کنید. نان تست ها را برشته کنید و روی هر کدام یک تکه ژامبون قرار دید.زرده تخم مرغ را با پنیر خرد شده مخلوط کنید تا یکدست شود. کف ظرف را کمی چرب کنید و مخلوط تخم مرغ وپنیر را راخل آن بریزید و 1 دقیقه در مایکروفر قرار دهید و دوباره بردارید و هم بزنید و 45 ثانیه دیگر در مایکروفر قرار دهید تا کاملا بپزد. تخم مرغ را روی ژامبون ها قرار دهید و در صورت تمایل کمی نمک بزنید . 

ساندویچ تخم مرغ قایقی

مواد لازم

 

نان ساندویچی

۵ عدد

تخم مرغ

۴ عدد

خامه‏ پرچرب

 ۱/۳ پیمانه

 سوسیس مرغ

۲/۳ پیمانه

پیازچه

۱/۳ پیمانه

 پنیر موزارلا (موتزارلا)

۱/۲ پیمانه

نمک و فلفل

به مقدار لازم

روغن

 ۲ قاشق غذا خوری

 

 

طرز تهیه

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سوسیس را ریز خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود و روی دستمال حوله ای پخش کنید تا روغن اضافه اش کشیده شد. تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و خامه را به آن ها اضافه کرده با چنگال هم بزنید تا یکدست شود. سوسیس ، پیازچه خرد شده ، پنیر رنده شده ، نمک و فلفل را به تخم مرغ اضافه کرده و مخلوط  کنید. نان ساندویچی به طول 20 سانتی متر را از سمت صاف روی سطح کار قرار داده و به شکل چشمی یا به اصطلاح قایقی روی نان ها را برش زده و خالی کنید تا نان ها شکل قایق بگیرند. داخل نان را با مخلوط تخم مرغ پر کرده و روی سینی فر قرار داده به مدت 20 – 20 دقیقه در فر بپزید تا تخم مرغ   کاملا خودش را بگیرد. ساندویچ تخم مرغ قایقی را به صورت گرم و به همراه سس کچاپ میل نمایید. 

 

 

املت کاهو 

مواد لازم

 

تخم مرغ

   ۴ عدد

 کاهو

۱ عدد کوچک

 نمک و فلفل سیاه

به مقدار لازم

زردچوبه و روغن

به مقدار لازم

 

طرز تهیه

کاهو ها را برگ کرده تمیز بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافه اش کاملا خارج شود سپس ریز خرد کنید .تخم مرغ ها را در کاسه ای جداگانه بسکنید و با چنگال هم بزنید که از حالت لختگی خارج شود . نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کرده مخلوط نمایید. کاهو را به تخم مرغ اضافه کرده مخلوط کنید.تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن اضافه کنید و صبر کنید تا کاملا داغ شود.مخلوط تخم مرغ و کاهو را به یکباره درون تابه بریزید و با پشت قاشق به صورت یکدست کف تابه پخش کنید و صبر کنید یک طرف املت سرخ شود و خودش را بگیرد. املت را به چند قسمت تقسیم کنید تا راحت تر برگردانده شود. طرف دیگر املت را هم کاملا سرخ کنید و سپس در ظرف مورد نظر به همراه برش های گوجه فرنگی و خیارشور سرو کنید. 

 

املت کاهو و پنیر

مواد لازم

 

 تخم مرغ زده شده

 4 عدد

روغن زیتون

1 قاشق غذا خوری

 پیاز کوچک ریزخرد شده

1 عدد

 کاهو خرد شده

4 تا 6 برگ

پنیر موزارلا 

1/2 لیوان

تکه های فلفل قرمز 

1 قاشق غذاخوری

 ادویه ایتالیایی یا سبزیجات معطر خشک

1/2 قاشق چایخوری

نمک 

1/3 قاشق چایخوری

فلفل سیاه 

به میزان لازم

 

طرز تهیه

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. پیاز خرد شده را به همراه تکه های فلفل قرمز 1 دقیقه در تابه تفت دهید. کاهو خرد شده را اضافه کرده با حرارت ملایم تفت دهید. تخم مرغ ها را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شود و سپس صبر کنید تا خودش را بگیرد و سفت شود. روی املت نمک ، فلفل ، ادویه ایتالیایی و پنیر موزارلا بپاشید و سرو کنید. در صورتی که ادویه ایتالیایی در دسترس نداشتید میتوانید از سبزیجات خشک معطر استفاده کنید. در ترکیب املت در صورت تمایل میتوانید از مقداری پنیر پیتزا استفاده کنید. 

 

 

تخم مرغ شکم پر

مواد لازم

 

 تخم مرغ پخته

2 عدد بزرگ

پیازچه ریز شده

2 قاشق مرباخوری

 جعفری خرد شده

 2 قاشق مرباخوری

 خردل

یک دوم قاشق مرباخوری

سس مایونز

1 قاشق غذاخوری

سس گوجه فرنگی ( کچاپ )

1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل

به میزان لازم

زیتون سیاه

5 عدد


طرز تهیه
تخم مرغ را پس از پختن با دقت از وسط به صورت طولی نصف کرده و زرده را خارج می کنیم.زرده را با چنگال له کرده و به مایونز، کچاپ، پیاز و جعفری ریز شده، خردل، نمک و فلفل خوب مخلوط کرده تا یک دست شود.می توانید برای این که در مرحله بعد برای قیف زدن راحت تر باشید مواد را داخل دستگاه غذاساز بریزید.مواد را پس از یک دست شدن داخل قیف ریخته و همراه ماسوره درشت داخل سفیده ها زده و روی آن را با برگ جعفری و برش زیتون سیاه تزیین کرده و سرو می کنیم.

نکات مهم
* دقت کنید که تخم مرغ باید کامل پخته شده باشد تا زرده سفت سفت باشد.* تخم مرغ را با دقت بدون اینکه سفیده ترک بخورد از وسط به صورت طولی برش دهید. دقت کنید که پس از خارج کردن زرده کاسه ایجاد شده در سفیده مهم است.* با توجه به مواد لازم می توانید کمی میزان مواد را بر طبق ذائقه خودتان کم یا زیاد نمایید. اما دقت کنید که بافت از بین نرود.

 

تعداد بازديد: 47 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز