Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 18:39

6
مرداد
ادویه مرغ

ادویه مرغ

تخم گشنیز را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم، یك دقیقه تفت دهید. آن‌گاه هل را بیفزائید و اندكی آن را تفت دهید. مراقب باشید كه ادویه‌ها نسوزد.

پوراندخت نمیرانیان

 

 

مواد لازم

پودر تخم گشنیز                         10 قاشق سوپخوری

هل سبز                                   5 عدد

زیره سبز آسیاب كرده                  4  قاشق سوپخوری

پودر فلفل قرمز                           1 قاشق سوپخوری

پودر فلفل سیاه                         1  قاشق سوپخوری

زردچوبه                                   5 قاشق سوپخوری

پودر پیاز                                  3 قاشق سوپخوری

پودر سیر                                2  قاشق سوپخوری

دارچین                                   3 قاشق سوپخوری

زنجفیل                                  2 قاشق سوپخوری

نمك دریا                                1 قاشق چایخوری

نمك آشپزخانه                       2 قاشق سوپخوری

 روش تهیه ادویه مرغ

تخم گشنیز را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم، یك دقیقه تفت دهید. آن‌گاه هل را بیفزائید و اندكی آن را تفت دهید. مراقب باشید كه ادویه‌ها نسوزد!

همینكه تخم گشنیز و هل خنك شد، آن را آسیاب كنید و با ادویه‌های دیگر، مخلوط نمائید. ادویه را در شیشه دردار نگه دارید.

 

برچسب ها: مرغ، ادویه مرغ، آموزش ادویه مرغ، روش تهیه ادویه، آموزش ادویه، مواد لازم ادویه، طرز تهیه ادویه مرغ تعداد بازديد: 935 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز