Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 22:35

25
مهر
پاستا و بیف‌اِستروگانُف

پاستا و بیف‌اِستروگانُف

در قابلمه مناسبی، آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه 1 قاشق‌سوپخوری نمك و فتوچینی را بیفزائید و صبر كنید تا فتوچینی نرم شود. سپس در صافی بریزید و كنار بگذارید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 6-8  نفر

پاستا فتوچینی             250 گرم

روغن زیتون                 4 قاشق سوپخوری

پیاز خلالی خرد كرده    2 عدد درشت

سیر له كرده              2 حبه

قارچ ورقه‌ای خرد كرده  500 گرم

فیله گوساله خلالی خرد كرده 500 گرم

رب گوجه‌فرنگی         1 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل              به میزان لازم

آب گوشت                250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

سس ووسترشایر     1 قاشق سوپخوری

خامه                      300 میلی‌لیتر (یك و یك‌چهارم پیمانه)

آبلیموی تازه             2 قاشق چایخوری

 روش تهیه پاستا و بیف‌اِستروگانُف

در قابلمه مناسبی، آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه 1 قاشق‌سوپخوری نمك و فتوچینی را بیفزائید و صبر كنید تا فتوچینی نرم شود. سپس در صافی بریزید و كنار بگذارید. حالا در تابه مناسبی، روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. سیر و قارچ را نیز اضافه كنید و تفت دهید.

اكنون گوشت را بیفزائید و بگذارید بپزد. آن‌گاه رب گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل و آب گوشت را بیفزائید و 5‌دقیقه دیگر بپزید. اكنون تابه را از روی حرارت بردارید، سس ووستر شایر، خامه و آبلیمو را بیفزائید و مخلوط كنید. حال مایه فراهم كرده را با فتوچینی مخلوط نمائید و آن را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بریزید.

 

برچسب ها: پاستا، آشپزی با پاستا، مواد لازم پاستا، روش تهیه پاستا، آموزش پاستا، بیف استروگانف، آموزش بیف استروگانف تعداد بازديد: 586 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز