Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 23:09

2
اردیبهشت
انـواع سس برای گوشت‌های كبابی

انـواع سس برای گوشت‌های كبابی

طرز تهیه انـواع سس برای گوشت‌های كبابی

انـواع سس برای گوشت‌های كبابی

 

سس سیر و قارچ

 

 مواد لازم برای حدود 2 پیمانه

كره.............................................................20 گرم

سیر له‌كرده ...................................................3 حبه

قارچ ورقه‌ای خردكرده....................................500 گرم

آب مرغ .....................................................125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

خامه........................................................300 میلی‌لیتر (یك‌ویك‌چهارم پیمانه)

پوست لیموی رنده‌كرده .................................1 قاشق سوپخوری

تره خردكرده................................................2 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

كره را در تابه بریزید و روی اجاق آب كنید. آن‌گاه سیر را بیفزائید و تفت دهید تا قدری نرم شود. سپس قارچ را اضافه كنید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت تفت دهید. حالا آب مرغ، خامه و پوست لیمو را نیز درون تابه بریزید و هم بزنید. اكنون سس را به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانی‌كه غلیظ شود، بجوشانید و تره را بیفزائید. اینك سس را از روی حرارت بردارید و مصرف كنید.

 

 

  

سس تند ادویه‌دار

 

 مواد لازم برای حدود دو‌ و یك‌دوم پیمانه

روغن زیتون..............................................1 قاشق سوپخوری

پیاز خردكرده............................................1 عدد درشت

گوجه‌فرنگی خردكرده................................4 عدد متوسط

سس بالزامیك .......................................1 قاشق سوپخوری

شكر ...................................................1 قاشق چایخوری

سس پستو......................................125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

 

روش تهیه

روغن زیتون را در تابه بریزید و روی اجاق گرم كنید. آن‌گاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود. سپس باقیمانده مواد را بیفزائید و به مدت 10 دقیقه، بجوشانید. اكنون سس آماده مصرف است.

یادآوری: برای تهیه سس پستو، 3 حبه سیر را له كنید، 2 پیمانه برگ ریحان تازه را همراه با 3 قاشق سوپخوری گردو و نمك و فلفل به آن اضافه كنید و درون دستگاه غذاساز بریزید تا حالت خمیری پیدا كند. حالا یك‌دوم پیمانه روغن زیتون را به تدریج به این مخلوط بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا یكدست شود.

 

 

 

 

سس عسل و چیلی

 

 

مواد لازم برای حدود یك‌و یك‌چهارم پیمانه

روغن ذرت     2 قاشق چایخوری

زنجفیل رنده‌كرده     2 قاشق چایخوری

سیر له‌كرده     1 حبه

فلفل چیلی خردكرده     2 عدد ریز

سس فلفل     125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

عسل     60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

آبلیمو     2 قاشق سوپخوری

آب     60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

 

روش تهیه

روغن را در تابه بریزید و روی اجاق گرم كنید. آن‌گاه زنجفیل، سیر و فلفل چیلی را بیفزائید و تفت دهید تا زنجفیل قدری نرم شود. سپس باقیمانده مواد را اضافه كنید و به مدت تقریبی 5 دقیقه تفت دهید تا سس غلیظ شود. حالا آن را صاف كنید و به مصرف برسانید.

 

 

 

 

سس كاری و نارگیل

 

 

مواد لازم برای حدود 2 پیمانه

كره     40 گرم

پیازچه خردكرده     2 ساقه

پودر كاری     1 قاشق سوپخوری

شیر نارگیل     یك قوطی 400 گرمی

گشنیز خردكرده     1 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

كره را در تابه بریزید و روی اجاق آب كنید. آن‌گاه پیازچه را بیفزائید و تفت دهید. سپس پودر كاری را اضافه كنید و قدری تفت دهید تا عطرش بلند شود. حالا شیر نارگیل را بیفزائید و سس را بجوشانید تا غلیظ شود. اكنون گشنیز را درون سس بریزید و مصرف كنید.

 

 

 

 

سس خردل

 

 

مواد لازم برای 1 پیمانه

كره     20 گرم

پیاز قرمز خردكرده     1 عدد

سیر له‌كرده     1 حبه

سس خردل     یك و یك‌دوم قاشق سوپخوری

آب گوشت     400 میلی‌لیتر

رب گوجه‌فرنگی     1 قاشق سوپخوری

 

 

روش تهیه

كره را در تابه بریزید و روی اجاق آب كنید. آن‌گاه پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا قدری نرم شوند. سپس خردل، آب گوشت و رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا سس را بجوشانید تا غلیظ شود و مقدارش به یك پیمانه كاهش یابد. اكنون سس را صاف كنید و مصرف نمائید.

 

 

 

سس رزماری

 

 

مواد لازم برای حدود 1 پیمانه

روغن مایع     2 قاشق چایخوری

پیاز خردكرده     1 عدد متوسط

سیر له‌كرده     2 حبه

دانه فلفل سیاه     یك‌چهارم قاشق چایخوری

پودر رزماری خشك     1 قاشق چایخوری

آب گوشت     300 میلی‌لیتر (یك‌و یك‌چهارم پیمانه)

خامه     125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

آرد ذرت     2 قاشق چایخوری

آب     1 قاشق سوپخوری

پودر رزماری (اضافی)    یك‌دوم قاشق چایخوری

 

 

 

روش تهیه

روغن را در تابه بریزید و روی اجاق گرم كنید. آن‌گاه پیاز، سیر، دانه فلفل و رزماری را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز نرم شود. آن‌گاه آب گوشت را اضافه كنید و این مخلوط را بجوشانید تا مقدارش به 160 میلی‌لیتر یا دوسوم‌پیمانه كاهش یابد. سپس خامه را به آن بیفزائید و بعد مخلوط حل كرده آرد ذرت و آب را اضافه كنید. حالا سس را بجوشانید تا قدری غلیظ شود. اكنون آن را صاف كنید و رزماری (یك‌دوم قاشق چایخوری) را به آن بیفزائید و مصرف نمائید.

 

 

سس گوجه‌فرنگی و چیلی

 

 

مواد لازم برای حدود 2 پیمانه

پیاز خردكرده     1 عدد درشت

سیر پوست كنده و خردكرده     2 حبه

فلفل تند قرمز خردكرده     3 عدد ریز

زیره آسیاب كرده     1 قاشق چایخوری

تخم گشنیز آسیاب كرده     1 قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی     1 قاشق سوپخوری

شكر قهوه‌ای     50 گرم

گوجه‌فرنگی خردكرده     400 گرم

آب گوشت     60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

سویا سس     60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

روغن زیتون     60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

 

روش تهیه

پیاز، سیر، فلفل قرمز، ادویـــه، رب گوجـه‌فرنگی، شكرقهوه‌ای و گوجه‌فرنگی را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه اب گوشت، سس و روغن زیتون را بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید تا مواد با یكدیگر مخلوط شوند. سپس این مایه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید تا مقدارش به 2 پیمانه كاهش یابد. حالا سس آماده مصرف است.

 

 

سس پنیر

 

 

مواد لازم برای حدود 2 پیمانه

كره     40 گرم

سیر له‌كرده     1 حبه

پیاز ریز خردكرده     1 عدد ریز

پنیر بلوچیزیا گودای خردكرده     125 گرم

خامه     250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

سس خردل     1 قاشق چایخوری

جعفری خردكرده     1 قاشق سوپخوری

 

 

روش تهیه

كره را در تابه بریزید و روی اجاق آب كنید. آن‌گاه سیر و پیاز را بیفزائید و تفت دهید. سپس پنیر را اضافه كنید و هم بزنید تا آب شود. حالا خامه و خردل را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. صبر كنید تا سس قدری غلیظ شود و بعد جعفری را بیفزائید. حالا سس آماده مصرف است.

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، انـواع سس برای گوشت‌های كبابی، سس سیر و قارچ، سس تند ادویه‌دار تعداد بازديد: 517 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز