اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4-6 نفر
عدس 1 پیمانه
كره 50 گرم
آرد 50 گرم
شیر 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
قرص عصاره گوشت 2 عدد
آبجوش 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
نعنا داغ 2 قاشق سوپخوری
پیاز داغ 3 قاشق سوپخوری
گشنیز خردكرده 150 گرم
نمك به میزان لازم
فلفل سیاه یكدوم قاشق چایخوری
خامه 100 گرم
نعنا و پیاز داغ برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه
ابتدا عدس را بپزید و پوره كنید. آنگاه كره را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. آرد را بیفزائید و 2 دقیقه تفت دهید. سپس شیر را اضافه كنید و پیوسته هم بزنید تا مایه، غلیظ شود. حالا قرص عصاره گوشت را در آب جوش حل كنید، به مایه بیفزائید و 5 دقیقه بجوشانید.
اینك پوره عدس، نعنا داغ، پیاز داغ و گشنیز را اضافه كنید و 5دقیقه دیگر بپزید. حال نمك، فلفل و خامه را بیفزائید و از روی حرارت بردارید. اكنون سوپ را برای پذیرائی در كاسه مناسبی بریزید و با نعنا داغ و پیاز داغ بیارائید.