Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 16:50

13
آذر
سوپ شیر و عدس

سوپ شیر و عدس

ابتدا عدس را بپزید و پوره كنید. آن‌گاه كره را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. آرد را بیفزائید و 2 دقیقه تفت دهید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

عدس                         1 پیمانه

كره                            50 گرم

آرد                             50 گرم

شیر                          500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

قرص عصاره گوشت      2 عدد

آب‌جوش                    500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

نعنا داغ                     2 قاشق سوپخوری

پیاز داغ                     3 قاشق سوپخوری

گشنیز خردكرده         150 گرم

نمك                         به میزان لازم

فلفل سیاه               یك‌دوم قاشق چایخوری

خامه                      100 گرم

نعنا و پیاز داغ برای تزئین  به میزان لازم

 

روش تهیه

ابتدا عدس را بپزید و پوره كنید. آن‌گاه كره را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. آرد را بیفزائید و 2 دقیقه تفت دهید. سپس شیر را اضافه كنید و پیوسته هم بزنید تا مایه، غلیظ شود. حالا قرص عصاره گوشت را در آب جوش حل كنید، به مایه بیفزائید و 5 دقیقه بجوشانید.

اینك پوره عدس، نعنا داغ، پیاز داغ و گشنیز را اضافه كنید و 5دقیقه دیگر بپزید. حال نمك، فلفل و خامه را بیفزائید و از روی حرارت بردارید. اكنون سوپ را برای پذیرائی در كاسه مناسبی بریزید و با نعنا داغ و پیاز داغ بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، سوپ عدس، آموزش سوپ، سوپ شیر و عدس، سوپ شیر، روش تهیه سوپ شیر، مواد لازم سوپ عدس تعداد بازديد: 1467 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز