Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 19:03

2
آذر
ماكارونی با آلو و توفو

ماكارونی با آلو و توفو

طرز تهیه ماكارونی با آلو و توفو

ماكارونی با آلو و توفو

 

مواد لازم

 

ماكارونی فرمی.................................200 گرم

آلوبخارا..............................................10 عدد

پنیر توفو مكعبی‌خردكرده.....................100 گرم

زعفران ..............................................3 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل .......................................كمی

آب لیموترش برای مزه‌دار كردن..............كمی

روغن مایع......................................به میزان لازم

پیاز خردكرده...................................1 عدد

زردچوبه و ادویه..............................كمی

اسفناج خردكرده...........................200 گرم

كره...........................................به میزان لازم

 

روش تهیه

ابتدا ماكارونی را به ‌مدت 12 تا 15 دقیقه، با آب و نمك بجوشانید و آبكش كنید. آلو را در آب سرد بخیسانید. پنیر توفو را به مدت 1 ساعت در زعفران، فلفل و آب لیموترش، بخوابانید تا مزه‌دار شود. در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید و زردچوبه و ادویه را اضافه‌كنید. سپس اسفناج را با پیاز كمی تفت‌دهید تا آبش بخار شود. حالا نمك و فلفل و ادویه را بیفزائید تا مزه‌دار شود. آن‌گاه آلو و پنیر توفو را تفت دهید تا آب آن بخار شود. نمك، فلفل و ادویه را نیز اضافه نمائید. در این هنگام آلو و پنیر توفو را به مواد اضافه‌كنید تا با هم تركیب شوند. اینك ماكارونی را به مواد بیفزائید و با آن مخلوط سازید. مقداری كره‌ی آب‌كرده نیز اضافه كنید. حالا ماكارونی را گرم میل نمائید.

یادآوری: از زنجفیل تازه رنده‌كرده نیز می‌توانید در این خوراك استفاده نمائید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، ماكارونی با آلو و توفو تعداد بازديد: 524 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز